Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legal İhtimali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yuh yani imkansiz ya...

Adam üşenmemiş +9 dex belt dupleyip +'ya basmiş .... Ohaaaa

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:23 tarihinde, DarkReIgn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
3 t ane +10 u bastiginda +11 diil 12 +2 hp1 oluyor.. benimbildigim sadece bu.. ve eger kullanacaksam.. bunu yapmak ugruna 2 ay cıkmam abysten..
Mesaj tarihi:
o item %100 dupe
çünkü :

Abyss dan düşen +9 belt ler o türdekiler değil , sarı olanları ( linen belt ) lerdir :)

abyss dan low fur belt düşmüyor malesef

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:33 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

2187 Tane lazim... Nasil toplucak bu adam bu kadar._??????????????????? Çüşşşşşşşşşşşşşşşşş Deil 2 ay 1 yıl abysdencikmasa yine toplayamas bi adam bukadar +9'u
Mesaj tarihi:
Legitden kastın kopyası olmayan itemmi öyleyse
EVET kopyası yok ve dupe wipelardan geniş geniş silinmeden geçecek bir item olduğuna eminim.

Bence ban sebebidir hele hele mahinanın şu an gm yetkisi olan bir serverda ise resmi değil itemi yazın nicki yazın 2 dakika sonra o accounta login olup kontrol edip gerekeni yapacağına eminim
(2 kere buna yakın olayları yaşadım, birkaç kere de duydum kendisi manyak olup evde kalmış kendini ke ye vermiştir.)
Mesaj tarihi:
Legal olma ihtimali vardır.
Zira bunun aynısının tıpkısının yüzüğü var bende.Sabır gerektirir bunu yapmak için :)
Ben 6 ay içinde yapmıştım bi tane ring.
Mesaj tarihi:
said:
@256
Legal olma ihtimali vardır.

Legal olabilmesi için adamın +8 leri toplamış olması lazım o zamanda binlerce +8 toplması gerekir :)

Dersenizki adam +9 ları toplamış bu şekle basmış , +9 Low Fur Belt düşmez....
  • Yeni Oluştur...