Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 borumu olm stuner'a town attırmış ahahauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 adamın Lvli 70 die illa kesilemezmi... alalalalalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Nymphris sen onlara ezik demeden önce kendine bak moradonda gördüm seni bişey sormak için ilk slm verdim direk ana avrat düz gittin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 arkadaşlar bu video işleri yalan karsıdakinin ne durumda oldugu belli deil belki maliceli belki buffı yok vs vs .adil şeyler deil yani.mesela benim charı bi arkadas sc siz dövmüs benim arkadasım oynarken video koymus.olur böle şeyler .kimin kim oldugu belli kasmayın hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 +1 leavemealone ama arenada önceden hazırlıklı gelinen videolar ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 pvp de zaten bilinçli oluo arenada ama czde belli olmaz kim alır kim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yok arkadaslar gitmis arenaya heaven klanı ile.birileri 1vs1 yapmıs sora.benim chara gel demis benim arkadas ta sc yok bende demiş.o eleman da tmm önemli deil deneme amaçlı kaç vurucam gibisinden demiş sora video koymuş:D bide altında 1vs1 leavemealone no spear defence filan yazıyor:D koptuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Stuner simdi kimseye burda agırlık taslama dier bi forumda benim battalion_tr ile yasdıgım bi konuya direk sen moradondaki wormları kesebiliomusun die reply atan sen deilmiydin ayrıca bu videoyuda koymamı sen istemedinmi town cekmedim dedin bende cektin dedim ve koydum olay bundan ibaret yoksa bu videoda pvp veya 2vs 1 die bisey yok ben öyle biseyde demedim bide sunu sölicem dunde town cektin 2. kapısmamısda manam yok die yazmıssın sen pvp ye gelirken yanına kac tane mana alıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sen daha cok town cekersin be güselim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sende çok movie çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar