MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 klibinde bi herif kız arkadaşıyla bi gemiye koşuyolardı bi yandan yağmur da yağıyodu. gemi dandik ama VIP bölümü vardı en sonunda adam VIP ye giriyodu ama VIPlere tuvalet falan temizletiyolardı tayfalar.hangi şarkıydı ya hatırlayamadım bi türlü ismini.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ahahaha bende hatırladım ve aklıma düşürdün!!! neydi o harbi...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 şimdi şarkıyı mırıldanırken hatırladım hemen de dl ye başladım. A-ha - Forever Not Yours[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar