Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bazı kişiler nedense benimle yada clandakiler ile ugrasmaktan vazgeçmiyecekler..herneyse. Runb1atchrun name change yaptığı için clanı disband ettik,tekrardan kurduk ve runb1atch'in istegiyle clani ben kurdum,pmden edilen küfürler,ana baci sövmeler bunlar gerçekten çok ayıp,eger varsa sözünüz çıkar karşıma erkek gibi söylersiniz Bunun dışında bizi tanıyan çok fazla kişi var serverda yakın dostlarımız,Idontonlywhatch nickli bir dengesiz Runb1atchrun'ın ismini kullanarak item istemekle kalmayip"hadi dupe yapicaz cart curt" gibi şeyler söylerek isim karaladıgını sanıyor.. İşte serverda bu tür kişiler,türkler oldugu sürece daha çok laf yeriz biz türkler olarak... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bu şekilde konu açmamak lazım artık. KO forumundan çok ağlama duvarına döndü burası. "o bana böyle dedi, şu bana böyle dedi." yapmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 murtaza bırk ağlama duwarınada razıyız bu kadr küfr v.b warken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 muahha "ağlama duvarı" dile acı felan muhahahaha topic aç dileğini tut neakdar cvp gelirse dileğin tutma şansı okadar artar :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bu şekilde konu açmamak lazım artık. KO forumundan çok ağlama duvarına döndü burası. "o bana böyle dedi, şu bana böyle dedi." yapmayın arkadaşlar. ----- Açılan bukadar gereksiz küfür dolu topic,yollanan post varken gelipte bunu buldugun için teşekkürler,eger burasi knight online bölümüyse gelir ister aglarsin ister başka bişey anlatırsın..burda yazılanları okuyanlar gelip oyunda pm atıyolar..neyse zaten çivisi çıkmış bu forumu ciddiye alıp topic açmak saçmalıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yapmayin ahdi hadi simdi kavga zamani degil bak Turkish Force kuruyoruz obur baslikta..:)) Kim kime kufrettiyse ozur dilesin.. capuk capuk kale alcaz kale :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hehe jade sen çok kararlısn kim tutar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 poli gerçek ve sanal yasamda cıdden guvenılcek kısılerden bırısı bu yapılanları anlamıyorum ayrıca poliye baskasının adından yazan kısıye nedense 1 kısı cıkıpta bır laf soleyemıyor adam dolandırıcı daha otesı varmı ... clan hayırlı olsun yenıden... gvncy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 said: JadeReal demişki ; yapmayin ahdi hadi simdi kavga zamani degil bak Turkish Force kuruyoruz obur baslikta..:)) Kim kime kufrettiyse ozur dilesin.. capuk capuk kale alcaz kale :)))) Bu tam bomba oldu işte :) Turkish Force sdfasadjfkljasdlf xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 vela gerkeni yap bence poli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyag Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 poli bence bu sizi çekemeyen kişilerin bi oyunu!çünkü areste gel dupe yapalım die anca cikcikleri kandırırlar.lwl almış gitmiş kişileri bu tür yalanlarla kandıramazlar...Poli clan hayırlı olsun tekrar ama eski iconu yapın yaw o baya iidi be xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aman can salla yafs değer mi bunlara .=) o diilde priestin yazdıgı kopardı benı pelerınle ılgılı xD dikkatli yaz arkadaşım .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Poli demiş ki; Açılan bukadar gereksiz küfür dolu topic,yollanan post varken gelipte bunu buldugun için teşekkürler,eger burasi knight online bölümüyse gelir ister aglarsin ister başka bişey anlatırsın..burda yazılanları okuyanlar gelip oyunda pm atıyolar..neyse zaten çivisi çıkmış bu forumu ciddiye alıp topic açmak saçmalıktı.. Demek ki Poli de artık bu tip topic açanların arasına girmiş. Gereksiz topiclere/küfür edilen topiclere bakarsan hepsinin içeriğinin " ŞU EZİK HAKKINDA, BU ŞEREFSİZ HAKKINDA, BU BENİ DÜRTTÜ, öteki trade attı, beriki KS yaptı" şeklinde olduğunu anlayabilceğini düşünmüştüm. Yanılmışım... Devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyag Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 zuahahha bende yeni gördüm!alkollüydüm heralde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyag Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 zuahahha bende yeni gördüm!alkollüydüm heralde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ilk resimede kesmişim yine bişiler asdfasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar