ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 south park ta küresel ısınmadan koşarak kaçıolardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Patlamanın merkezine yakın olursan iyi de biraz uzaklarda olup radrasyonu bööle göğsüne göğsüne yiyip yavaş yavaş ölmek çok fena olur. Ha birde sığınak olayı ilginçtir.Gaziantepte her apartmanda vardı bööle bi yer garajların yanında.Tabi buraları genelde ev sahibi depo diye kullanırdı ama olsundu. Diğer yandan İstanbul Ankara gibi yer 5 milyon kişiyi nereye saklayacaksın o da ayrı bir dert. İngilizler filan hep metro tünellerini kullanmış ama bizimkiler metroyu kapatmayı akıl ederler miki? ;) (Muhallebi ÖLDÜRDÜN BENİ BU ARADA AUEHAUEUA!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sigaramı yakar bulunduğum yere çöker ağlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben paticige saklanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 saklancak yer bulcağımı sanmıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hamamböcekleri de nasıl yaratıklarmış rahat bırakmıyorlar bu dünyayı...ama merak ediyorum soyları tükenme noktasına gelse kurtarmaya çalışan çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Çıkar Yayılır Son Sigaramın Tadını Çıkarırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Acaba "Erkek adama bişiycikler olmas" diyip öyle takılan olurmu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Eminim ölmeden önce bi küfür eder,ölmeyi beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kafamı bacaklarımın arasına saklardım...olcakları beklerdim heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar