thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 :) jadenin konusunu dagıtmıyalım bugun humandan orca gecis acıldı ve scrol aldım ama re skill stat yapmamısım oyundan cıktıktan sonra gırıp yapsak bır sorun cıkarmı ? yada bugun scrol alıp gecen varmı :) gecen varsa yazarsa knight tan yazısmalara baslıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben suan hepsini yaptım reskill stat friend listemi sildim ve suan scroll aldım beklemedeyim ready olunca siteye girip onaylıycam ve karuslara geccem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 restat ve reskili national transfer yapinca otomatik olarak oyun yapiyo. senin yapmana gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 endles sen halen oyundamısın neyın ready olmasını beklıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 p ye bastiginda yani power up storede national transfer yazar yukarda incelemede olarak gecer. bir sure national transfer : ready yazar ondan sonra cikabilirsin ikide bir cikip bakmana gerek yok yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 scroll buy yaptıkdan sonra sol ustte reviewing cıkıyo ve basvuru incelemeye alınıyor orası ready olunca oyundan cıkıp siteye login olcaksın ve orda acılan bolumu zaten gorursun ordan onaylıycaksın tekrar oyuna girince ırk değişmiş olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bende oyundan cıktım ıkı de bır sıteye gırıp bakıyorum :) canım sıkıldı az donup oynıyıp ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 National transfer Status Ready yazıyor su anda simdi oyundan cıkıp sıtedenmı onaylıyıcaz :) ne masraflı ısmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 endless np'ni mi alıcaz şimdi senin?:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 suan karus oldum ve oyundayım np alana helal olsun ne diyim :P [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 12:51 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 :) sıte acılmıyor bende sans yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu onay kutusu Featured Media in altındamı yoksa my kol a mı gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 my kol girceksin login olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hic bir aktivasyon yok my kol oldugu gıbı duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sabah 9.30 da aldım ben scrolu ready yazısı cıktı power up store da ama mykol da tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben de karus oldum ve oyundayım basarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 karuslar kervanina hos geldiniz. eski bazarow yeni nietzsche'den selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 karus oldum ilk cz mi yapıcam şimdi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Endless sonunda karus oldun mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 oldum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Cz de karşıma çıkma sakın yakarım dsafkdjsafıjasıfja xd [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 13:25 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 i <3 u endless xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 cz de show yapıyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar