vimpir Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 arkadaslar hafataya pazar gunu arkadasimla adalara gidicez en tenha en romantik ada hangisidir sole gozlerden uzakta doga ile butunlesmek istiyoruz:), tesekkurler
vimpir Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yokmu adalar fatihi icinizde simdi?
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 büyük ada yı biliyorum bi tek. ama bırak adayı.git ormana .mis mis
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 çok fazla bilmem de. büyük ada'da orman var muhteşem manzaralı. fayton ile küçük tur atarsan sanırım son gittiği yer ormanın ortaları oluyor. orada inip derinlere ilerleyebilirsiniz :D
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 büyükadaya git. ormanlı bi şey istiosan heybeli.
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 walla burgaz ada cok sakin bi yer fayton neyin dolanıo 2 tane sahil boyunda kucuk cafeleri fln var ciddi anlamda gideim suraya oturayim diebilecegin yeri pek yok ztn kucucuk ada 1 saatte gezersin tamamını her evde köpek war bahcesine sıvısayim oturayim die dusunme scarsiniz (denendi) ama sahilde bi rum cafesi war deli yemekler yapıolar parmak yersin :p kınalı ada da pek işte boş vakit gecirilecek bisey yok büyük adaya gideli uzun zaman oldu biraz yogun bi ada elbette digerlerine gore ama dolasmaksa derdiniz en temizi burası olur yada bak ne dicem salla adaları atla deniz otobusune 1 saatte yalova 3 saatte bandırma-erdek en temizi ^^
burninglife Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bandırmaya direk deniz otobüsü var..yalovadan gitmeye gerek yok..2 saat....e bunu bilmeyen de yoktur zannederdm
scorch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 orda zaten ben ya yalovaya git yada bandırmaya dedim :S ordan oraya dolan demedim :D bende herkes okuyupta anlar sanmistim (lafa laf sokar)
Öne çıkan mesajlar