MADBOY Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Children of bodom , dark tranquility , tiamat , moonspell , lacrimas profundere , opeth şu aralar dinlediklerim... bu gruplara benzer , özellikle CoB gibi hızlı olan death/doom/gothic metal grupları bilen varsa tavsiye edebilirmi lütfen ? :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Orphaned Land i dene...ben hastayım belki seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sentenced, ihsahn(bilekmetal), therion, sirenia, after forever, cradle of filth, arch enemy, amon amarth, behemoth, at the gates, theatre of tragedy oyle aklima gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Dimmu Borgir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Burzum Immortal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 callenish circle, soilwork, paradise lost akla geldikçe eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 evanescence lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 doom gothic falan bana göre değil ama death dersen tek geçeceğim tek grup var o da DEATH. grup olan DEATH. Dinle hastalık derecesinde seversin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Death - Voice of Souls güzeldir. Emperor'un iyi olduğunu bana kabul ettiremeseler de hep söyleyen arkadaşlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hypocrisy dememiş kimse bide marduk var. ben sevmem ama seveni çoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Obıtuary,soılwork,opeth,Edge of sanity,Entombed dınlemen gerek gruplardandır..Gothıc olarak my dyıng bırıde tavsıye ederım..Cathedralda guzeldır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 atheist var baya kraldır. geri kalan söliceklerimi sölemişler zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 doom-novembers doom,my dyıng bride,empyruim,silentium gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Atheist ve Cynic'de guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 death ftw dimmu borgir amorphis ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 lamb of god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 theate of tregady-sirenia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben de hafif (bolca akustik, piyano v.s kullanan) doom grupları arıyorum. anathema, saturnus gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 dimness trought infinity türk doom grubu. baya kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 MADBOY said: Children of bodom , dark tranquility , tiamat , moonspell , lacrimas profundere , opeth şu aralar dinlediklerim... bu gruplara benzer , özellikle CoB gibi hızlı olan death/doom/gothic metal grupları bilen varsa tavsiye edebilirmi lütfen ? :) teşekkürler daylight dies, saturnus, swallow the sun, the old dead tree. benim tavsiyelerimi dinlersin artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 OLM NAPTINIZ 2006 LAN BU AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben çıkarmışım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Abi birde böyle eski topiklerin aplanması topiği açanın geçmişte ne kadar leymır bir adam olduğunu film şeridi gibi gözlerinden geçiriyor, yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim sdfs :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Adam gibi müzik dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 The past haunts me. Ulan özgün insan topik tarihine bakar lan. Yaktınız beni. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar