Zephyros Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Çünkü yine asık oldum bir gül güzeline.Uyutmuyor hep onu dusunuyorum galiba bu sefer oldu.Uzun zamandır unuttuğum duygular yavas yavas geri geliyor yine içim kıpır kıpır oldu dunya yine pespembe geliyor ne kadar kotu olaylar olsada. Öyleki gecenin bir yarısı oturmus burada cosku ile bu thread i acıyorum dunya ne kadar guzelmiş yada ben hep bos tarafından bakıyormusum bardagın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben de uyuyamiyorum, neden? yatagimda yangin var =(( bu ne sicak yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bakim benim yatagımda yangın var mı? kthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bekarlik tak etti delanin basina huehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben de uyuyamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aynen,rp'ye takıldım,uyku muyku kaçtı :| tüm gün uyurum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Uyumayın ne güzel işte.Gereksiz bir şey zaten:):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ben 10 aydır uyumuyorum boşver zamanla alışırsın :) Yatağımda yangın yok yanlış anlaşılmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 uyuyorum.mutluyum... ZZZZZzzzzzZZZZZzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar