dufrasne Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 25.Yıl olması dolayısıyla türlü sürprizler olur diye düşünüyorum. Ayrıca bilet fiyatları da gayet makul. Kaçmaz kaçmaz... Ayrıntılı Bilgi ; http://www.iksv.org/film/index.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu yıl 32 :) seneye 40 hedefliyorum, bekleriz efenim 2 hafta boyunca taksim civarlarındayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Okul olmasa 76 filmlik rekoru kırmayı düşünüyordum ama malum.. 19 ile yetiniyoruz Rexx dolaylarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 okul olmasa cok şeyler yapabilridim de, 3 ile yetinicem ne yazık ki, hatta tekini biraz önce seyrettim sinepopta (punk:attitude) üstüne 13.30 da a headbanger's journey, ve de 16.00 da favela rising seyretcez, oksijen tüpü yanımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar