LethE Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bilgisayar mühendisliği okuyorum , elektronik , bilgisayar yada bi nebze endüstri mühendisi birinin çalıştığı staj yapabilceğim bir yer arıyorum.. Daha once hiç staj yapmadım tabi nası yaparım nası başvurum bilmiyorum ondan bi tırsaklık var. Aradığım yer şirket vb şeklinde yani "tanıdık bilg müh bi kafeci abimiz var" şeklinde olmassa sevinirim .. Varsa bildiğiniz böyle programlama yada amelelik yapmakyerine işi düzgünce öğrenceğim bir toptancı / servis vs çok güzel olacak valla :) egitime açmadım simdi hem burası daha cok reyting alıyor hemde alakalı sayılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 özel üniversitelerin bilgi işlemlerine başvurabilirsin. (izmir'de var mı bilemiyorum) ayrıca internetten gözüne bir kaç banka, büyük kurumsal firma neyin kestir, onların izmir merkezlerini arayıp telefonla bilgi al işte. ama çok önemli bir husus var, kaçıncı sınıftasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 2. sınıf :) bende Yaşar üni deiym tabi (özel oldğundan) izmir ekonomi ye gitsem almazlar orda :) ben bilgisayarla alakalı birşeyler arıyorum devletteki gibi elime dosya verip "worde geçir oğlum" yapmasınalr :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar