regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hakemler iyi kastı ha.... şimdi sırbıstan var dimi sırada.. edit:hehe hell aynı anda atmışız.[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! [Bu mesaj regulus tarafından 07 September 2003 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wickie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bide hırvatlar terbiyezlik yaptı!yenilmeyi hazmedemiyorlar! ama kazandık mutluyuz:).[hline]La página de Wickie el vikingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wickie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Murat Kosova'nın dediği gibi bu maçı bir hırvat yönetse bu kadar olmazdı.[hline]La página de Wickie el vikingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 basketten anlamıyan ülkenin hakemini verirsen maça böyle olur. doğan hakyemezin geçen maç sonunda söylediğine bu maçta katıldım valla. neyse. onları da yendik işte. yalnız çok ribaund verdik. adamların bizim savunma ribaundlarımızdan çok hücum ribaundu vardı. hido da yine çok ballıydı (!) attı 15 sayı balına o kadar mücadele etti. ibo kendisine yakışır şekilde oynadı attı sayılarını. ender feci bi adam olcak bi kaç zayıf yanını geliştirirse. mehmet geçen maç gibi oynamasa da yetti gene de. şu sırplardan atılanlar en azından 1 maç da olsa ceza alırlarsa çok güzel olcak yarınki maç için. fazla büyütülmemeli bence yugoslavya. eski oyunlarından baya uzaktalar. iyi oynarsak kaybetmeyiz diyorum. litvanyayı izlemedim açıkçası pek bu turnuvada. hele bi yugoslavyayı geçelim de düşünürüz litvanyayı[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Bence sirplari yeneriz. adamlar hem formsuz, hem moralsiz. Litvanya cok kasar. hem de acaip. iste onlari yenersek süper olur. Nukem'cigim, sana katiliyorum.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 mirsad'i yorumu cok iyiydi ,''adamlari hem yendik hem dayak attik iyi oldu'' . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ahah, cidden dayak attik mi? ceza gelir mi? korkutmayin ya adami! :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 attik tabi ama kasindilar napalim :) ceza gelmez dediler , tam bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 saibe var zaten komisyonda fln... kesin gelir[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 onların taraftarları bişeyler attılar dimi ben öyle gördüm... bir oyuncu da geri atıyordu tribunlere... ya basket bana çok süratli geliyor bir de son periyodu izledim biz beyaz onlar kırmızı karıştırdım devamlı :)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Basket kadar zevkli bir spor yok ya su dünyada. son 3 dakikayi ayakta izledim. hele maçi kazaninca bir ziplayisim var... süperdi.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 adamlar ne kadar şey varsa attı ellerinde. rasim de geri iade etti bunları :) komisyon da böyleyse ceza alabiliriz belli olmaz ama o kadar kolay değil böyle turnuvalarda haksız ceza vermek (diskalifiye gibi falan özellikle)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bana fazla heyecanlı geliyor işte....:) başlarında çok sıkılıyorum o yüzden ya ikinci yarıyı ya da son çeyreği izlerim genelde :)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Diskalifiye olmaz, ama birkaç oyuncu ceza alabilir.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 spiker "yapma hidayet" diyordu aldı galiba birini aşağı :)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ahah hastasiyim batur abinin ahah o adami öpmek istiyorum ben[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yugolardan 3 oyuncu turnuvadan ihraç edinmiş yani su maç bu maç ceza alsa diye bişi yok komple atmıslar öyle söyledi spiker maçta ayrıca türk seyircisi nekadar gaz da olsa şu kavga anında sahaya inmedi ilginç bir durum büyük gelişme var[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ehe bizim takımdakiler halletti ondan ihtiyaç olsa destek kuvvet olarak gelirlerdi bence :)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 regulus +1 ya spiker ne zaman söyledi ihraç edildiklerini? bizimkiler hakkinda bir sey var mi?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yugo demiş adam sırbistan'i kastetmiş sanırım..[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 allahım yarabbim son periyodun son dakikasını izlerken resmen sinir krizi geçirdim bu kadar taraflı mı olunur , bu kadar belli mi edilir o sahada olsam atlamıştım sahaya nedir bu ya , bi de kavga çıkartıyorlar, şişe falan ne bulursa atıyorlar utanmazlar[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 günün programı: 21:00 Türkiye - Sırbistan-Karadağ Rusya - Hırvatistan 21:30 Almanya - İtalya Slovenya - İsrail çeyrek finale yükselmek için eleme maçları oynanacak bugün. sırpları elersek litvanyayla oynayacak. hayırlısı..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 oha be nukem, nasıl ruslar daha kolay yugo'lardan allah için ? memed'i ve mirsad'ı koturoviç ve drobnjak tutamaz normal şartlar altında. peja sapıtmazsa 30 sayılara varmazsa bence kazanırız.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bu turnuwada Ruslar daha iyi Sirplardan. Yalniz bugun Litvanya, Almanya'nin soyle iyi bir kabasini aldi. Oyle bi keselediler ki almanlari gozum korktu hehe...[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 fibaeurope.com sitesinde olaylar hakkinda yazilan yoruma bakin lutfen :)) guvenligin son anda araya girmesiyle felan zuah ama dikkat ettiyseniz bizim kilerden hirvatlari tahrik ettiler. orda omeri kucaga yatirip onu felan gosterdiler ondan sonra yagdi zaten şişeler feln :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar