Wayne Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu relic de neyin nesi quest le falan yapılıormus sanırım neye benzer nası bişeydir neye yarar bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ranged slot falan bişi diyodu patch notes da ama tam anlamadım bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bilimum instancelardan düşüyor diye okumuştum scholo ıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Hmm Şöyle düşünün Normalde casterların off hand de taşıdıkları orb tarzı stat veren zımbırtılar slot boş kalmasın diye blizzard ın tamamen gtünden uydurduğu bi şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 quest degil drop bildigim kdariyla (yani quest olanlari da vardir da, ise yarayanlari AQ40'dan düsüyor diye biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=22399 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=22397 [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 12:15 tarihinde, sunsh1ne tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Strat, Scholo, BRS,DM ve AQ40 dropları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben wand tarzı bişe düşünmüştüm ama eğer stat veren bişeyse biraz ilginç olur zaten druid 1h+offhand tutabiliyo ee bide relic tutarsa saçma olur bence gerçi relicler öle çok abartı özelliklere sahip olmicaklar gibi gözüküyo ama biraz saçma olmuş gibi geldi bana edit: gerçi 1h+offhand tutarken relic kısıtlanıyosa ozamn bi laf yok :D [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 19:05 tarihinde, Gerab tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 dün bi arkada$ımın AQ40 raidini izlerken dü$tü bi tane relic. ama offhand miydi canta mıydı hatırlamıyorum. benim aklıma direk diablo2'deki cantada ta$ıyınca +stat veren relicler geldi. belki bunlar da öyledir. yani illa equip yapmak zorunda degilizdir. bla bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Diablo 2 --> Charm mıydı adları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ranged slota koyuluyo relicler ranged silah kullanamayanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yok equip edildiğine eminim en azından testte öle gözüküyodu işte character pagede mainhand-offhand bide bi yanında range weapon yerinde relic slot vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yalnız bir şey dikkanizi çektimi bilmiyorum ama AH da değişme var bi kaç yerinde mesela Armor bölümüne Totems, Relics, Idol eklenmiş yakında PWK(power word kill ) totemleride çıkarsa hiç şaşırmayın :) Gel vatandaş gel kırk dereden su getiren totem geldiiii /laugh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar