MuslumGursex Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bunlar hangi arada 65 oldu?... hadi koxpye bıraksalar bu kadar npyi hangi arada yaptılar. O_o _LeGeND_ AdinokiySoldat just4ever FireFox vsvsvsvsvsvs..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 olimpia olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 dogru soluyn benımde dıkkatımı cektı 65 lvl adamlar war + npsı 400k falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 KO rankingden Edenaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Muslum, Orda bi coding hatasi olmush. Olympia yi 2 defa c/p yapmislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hmm tamam, sitesi de buglu :d olymia ile ilgilenmediğim için charları tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 olimpia remembermenin baskanı o legand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Müslüm k2 nin neyi bugsuz ki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 olimpiada 66lvl magede var red_kid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bide clan ranking de Edana ya girin lider clan 4M np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 45245154645132145 kez diyorumki Olympianın 2. günü 60 +8 ib li shelli adamlar vardi ezlant golemleri esir almislardi.. edena acilali kac gun oldu.. olympiada 2. günde ciktilarsa edenada simdiye kadar coktan cikmis olmalari lzm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 iyide müslüm hiç aklına gelmedı mı bırde olimpıaya bakmak o edana gorunen adamlar olımpıanın adamlarıdır her zmn oldugu gıbı sitede hata olmus oyle bırsey yok rahat ol sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yaaww edit edit edit k2 gbi firmann ben [spo]Her neyse[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iconain Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Onların hepsi olympia'dan hatta giderseniz edana'da karusların kralı da Only_Xul görünüyo yeni serverin de kralı olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Her Seyin Bugu Cypherda NEdense Anlamadim Gitti Bize NE Garezi Var ßu Adamlarin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya bırakın bu işleri reklam kokan hareketler bunlar(alıntıdır cem yılmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 nerden gordunuz eğer clan rankıngden gorduysenız bugda kalmıs ole bı clan yada player yoq ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ne 65 i yaa 66 varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 82 de var -_-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberalone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ya char editlemekte ne var.Herkesin bilgiği gibi her serverin açılışında lvl 70 adamlar çıkar sonra banlanır gider.Kafanıza takmayın..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 banlanır inş...simdi edanada human char actim...sigarta icmeye cıktım partydeydım geldım..dc olmusum..tekrar girim derken account blocklu...nese dedik bekleyelim..orc char actım baska ıd ile gezıom sagda solda...her yer koxp clanca kasıolar...sora townda duruom adam golemlere auto heal priest arıor...olan bizim id ye oldu..su an acaip moralim bozuk...inş bırakırım..algıdım gold premıumlar haram olsun onlara :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar