Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 İşin kıl tarafı serverlar bi açılcak herkes hurraaa dalacak ve muhtemelen bu gece badem olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 play yazısımı kalktı banam ı ole gelyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 olmaz oraya yazarlarsa blizze küfredersin (hay ben bu blizzzin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bütün addon siteleri çökmüş yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 su an ititbariyle girebiliyormusnuz oyuna? bir bilgi lutfen.ben giremiyorum hala . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Chromaggus a gırdım fakat addonlar rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yok auth ta kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 şans eseri bir kere girdim bi daha giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 girdim girdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 abi paramızla rezil oluyoruz desem yanlış mı demiş olurum :dçok sinirliyim walla derim banane :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 valla bilmiyorum herkesteki aynı sorunmu ama bende "handshaking" ten sonra "unable to connect" diyo böyle bir sorunu olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Hele bir authentication'ı geçeyim o zaman cevap verebilirim o sorun var mı yok mu diye :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 auth'da kalıyor bendede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 19:00 itibariyle "unable to connect" hatası alıyorum yarını bulur sanırım açılması ama arada şans eseri bi servera girebilmeyi başardım addonlar gümlemiş 2 gün uğraşırız gene :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 w000t handshaking'e geçtim; azimliyim biraz sonra unable to connect'i görücem :D ulan ne ballı adamım, postu attıktan sonra oyuna baktım girmiş :D darısı size :) [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 19:06 tarihinde, obaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Deneyin. 2. kere girdim sorunsuz oynuyorum şu an addonlarımda da hiç bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bı gırdınız mı sakın cıkmayın tekrar aynı sorunla karsılasıyorsunuz cunku..Bi de bu addonlar ne olacak ya :( ugras dur sumdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 addonlar feci hakkaten, CTMod Nymbia falan hatalı hep.. neyse, onları düzenlemek için çıkıcam şimdi, inşallah geri girebilirim :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya giremiyorum hala authta kaliyo sonra unable to connect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bulupta daha fazlasını istemek olsa gerek 5 defa girdim 5 indede çıktım addonslarda bi ilginçlik var sanırım ama şuan çıkmamak için direniyorum bear formda dans edip vakit geçiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 - You are no longer able to modify the Blizzard XML and Lua files. - Addons and macros may not call or hook functions that initiate movement. - Addons can no longer use RegisterForSave(). patch notlarından alıntıdır.Büyük ihtimal anladıgım blizz cogu addonu yasaklamıs oluyor bolelikle.xml dosyaları gorsel ınterface için kullanılır ve registerfor save olayıda calısmadıktan sonra bar addonları muhtemelen ucacak gıbı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bi kere girdim sonra dc simdi giremiyorum yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 eet, girdim bi kere 10 dk sonra dc dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar