mrtolga Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 selamlar arkadaşlar bende şöle bir sorun oluyor hangi itemin üstünde tutsam mouse u bi pencere çıkıyor optionsdan use tool tip i kapattım hala çıkıyor delay ını yükselttim sonuna kadar hiç bi değişiklik yok bunu nası kapatırım acaba ??? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 benim hatırladıgım iki tane tool tip türü bişi olcaktı. ikisi de optionsda soldaki menulerdeydi. ikisini de kapattıysan pek bişi cıkmaması lazım. olmadı accountunun cfg dosyasından deiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: CEDAY, 12 September 2003 14:54 tarihinde demiş ki: benim hatırladıgım iki tane tool tip türü bişi olcaktı. ikisi de optionsda soldaki menulerdeydi. ikisini de kapattıysan pek bişi cıkmaması lazım. olmadı accountunun cfg dosyasından deiştir.. Evet doğru ikinciside menulerde birincisinin altında. tam hatırlamıyorum ama options ı actıktan sonra soldaki menulerden 2 nci ve 3 üncü menuler olması lazım. 2 side kapalı ise sorun kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 solda 2. menü popup-help var ordakini kapattım 3. de ise language bölümü var ve orda tıklanabilicek hiç bişi yok zaten sinir oldum bu olaya pls yardım edin. cfg dosyasından nası kapatıla bilinir bu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yardımedecek kimse yokmu acaba nası kapatırım bu pencereleri hepl me pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 pop up help i kapattıysan sorun çözülmüş olmalı halamı devam ediyor bide ben pop up help i artık bulamıyorum bi kere kapatmıştım kara pencere çıkmıyordu şimdilerde yine kapatcam ama pop up help yok bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 popup help i kapattım ama sorun hala devam ediyor. Başka biyerde bişilermi var acaba yada ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar