JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 aleykum selam Arkadaslar butun yabanci clanlarda ne kadar bildiginiz Turk char varsa yuksek lvl hepsi gelicekler. Birtek Godz ve Breavheart haric herkez bizimle :D Hadi bakalim [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 23:15 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
iron_man Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bu kadın kafaya koysa dünyayıda yerinden oynatır newton gibi kaldırac filanda istemez
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 @iron_man Iyi bisey soylemek istediginizi dusunerek tsk ediyorum :)
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : BreaveHeart (ROYCOLT) PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (aware3__) LostAngels (NewBieMe) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler . DevilsEye clan lideriyle gorusulecek
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ROYCOLT a tsk ediyorum :))
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Knight online böyle bi organizasyon gördü mü acaba bundan önce
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 wow alot yanına benide yazın pls :P
iron_man Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 huhahahahaha herkes aynı tarafta olunca rakip kim olacak biri sölermi serverin % 90 türk zaten türkler aynı tarafta olacakmıs..lol saydığınız listede bi f9 la zero yok.. heralde bunlar jadenin damarına bastıki jadede milleti toplamaya yırtınıyo.. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 03:40 tarihinde, iron_man tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 03:41 tarihinde, iron_man tarafından güncellenmiştir ]
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ne alaka yaw topic olmus kac sayfa damdan duser gibi bu yorumumu yaptin? E serverin hepsi Turkdude simdiye nie yapmadik kale yi alan bir Turk clan olmadi hep ayni adamin elinde ya? Kimse damarima basmadi herkezin damarina basan adamalr belli zaten.. Bu ise de kimse benim icin katilmiyo ben kaleyi alacam yardim edein demedim gelin alalim dedim herkez istedigi icin katiliyo sadece fikir benden cikti.
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 arkadaslar su an gecenin 4:05 i ve son gözlerimle gördüğüm son habere göre ILU kclanında catlamalar var krokota kendine clan kurmus elmoria denen kişi ILU dan kavga cıktıgını soyluyo su an bızım partyde ve ondan haber almaya calısıyorum. sanırım abys ı almamıs kolaylasabilir....
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ILU nun su an dagilmasi iyi olmaz kale sahipsiz kalir ve o zaman herkez saldirir yani karsimizda dolu clan buluruz. Bence yerinde dursun biraz :D [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 04:20 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok su an dagılma deıl ama bazı kişiler clandan cıkmıslar son aldıgım habere göre buda onların zayıflaması anlamına geliyo bizimde işimize gelir. :)
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 evet bu iyi olur iste Zamanlama cok onemli bence bu CARSAMBA savasa katilmayip konusmaliyiz ve terihi kesinbelirlemeliyiz
Skater_boy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 jade o listeye VeniVidiVici clanininde eklenme olasılığı yüksek :D:D:D
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Listede adi olan clanlarin temsilcilerinin bana pm den msn adreslerini, oyundaki nick ve clan isimlerini yazmalarini rica ediyorumki herseyi buradan konusmayalim. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 15:49 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : BreaveHeart (ROYCOLT) PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (aware3__) LostAngels (NewBieMe) VeniVidiVici (Skater_boy) [b]Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler . [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 15:52 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 2 party lik güç kim yaf mrk ettimdE =)
Öne çıkan mesajlar