endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 beni karus yapın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Organizasyonun iyi olması gerek ayrıca bu kısa surede olucak iş deil ama kararlı sekilde calısmalar olursa basarılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ablacım Vallaha çok güzel bir fikir:) Bende Clanımla birlikte Yardımcı olmaya çallışırım :) Önemli olan orda Türkler olarak bir birlik olduğumuzu göstermek :) BloodBrothersS'ın lideri olaraktan Logomuda koyar herzaman desteklerim:) Ts'den haberleşiriz:)Elbette orada diğer clanlar karşısında boy gösteremeyebilirim ama önemli olan bir bütün olduğumuzu göstermek diye düşünüyorum... Gerçekten çok güzel bir fikir arkdaşlar herkesin katılmasını isterim.. SrLanceloT LvL = 63 Clan = BloodBrotherS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Usko zaten amerikalıların deil mi? bi de masonların büyük bi çoğunluğunun amerikan oldugunu düşünürsek ses etmemeleri normal.. kaldı ki inan o amblemin masonların simgesi yada dolar üzerindeki herşeyi gören göz oldugunu bilen sayılı insanlardanız.. hoş biz bişey sölesek de gm lere sallamazlar ama.. Biz Türkleri ifade edecek herşey olabilir.. bayrak olabilir ne biliim başka simgeler de olabilir.. ancak şunu unutmayın.. osmanlı Tuğrası yada Amblemi olursa millet dumur olur.. çünkü ottoman empire ı bilmeyen yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Para onemli degil zaten bakin bole bir organizasyonu becerebilirsek o kaleyi alipta paranin ustune yatan clanin hali cok acikli olur:) Hemde zaten paylasildiginda kalabalik oldugmuz icin cok buyuk bir miktar dusmez burda amac faaliyet:))))) Bayrak kale ve eglence :) Basarmak bolye seyler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ben bi logo yapayim o zaman simdi. begenirse herkez onu koyariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @CristianoKoray Koray seni yazdim :)) Burada her clan buyuk bir guc katicak oenmli olan toparlanmak:) Bnece 1 hafta yeter toplanmaya eger duyurmama yardimci olursaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @PiCaLLo tamam Pico sen beceririsin ole seyleri :) Bul logoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @eMrE_uLTrAsLAn Gorecegiz. Eger birlesevbilirsek kac Turk hepimizi banlayacakalrmi Turkuz dedik die bence korkacaklar :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Patriot , GODz ve diger clanlar beraber olduktan bunu basarabilirler herhalde diger zamanlarda tek basına bunu almaya calıstıklarını dusunursek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @jade aoe ban xD buradan vraveheart clanina sesleniorum.. amblemi 3 hilal olan arkadaşlar da sanırım katılacaklardır.. braveheart clanindan olan varsa sinitraya haber versin.. sizde olursaniz güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bilinci bekliyorum buraya :))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 evet Bilince te var 0o0oo tamam bu iş tamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bunun ban sebebi oldugunu dusunmuyorum ama bunuda arastiracagim sizin icin buna kimse karisamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Benim aklima gelen clanlar sunlar PaTRiot , PhantomS , BraveHeart , ALoT , TheLast Braveheart ve thelast ile ben konusurum. Alot ve PhantomS un liderleri zaten paticikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @dPGaMe Guclu clanlardan katilim olmali ama her clanda cok guclu olmak zorunda degil. kalabalik kalabalik :)) istiyorum ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Cok kalabalik olsun tamam ama gelip de bize vurmasinlar :) Keyleri parcalayan allyler var bu oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 BreavHeart ile bende gorusurum. Phantomas zaten gelir. Alotta tanidik Ama daha fazla lazim.. Daha cok clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 PiCaLLo_TR Logo ayni olunca karisklik cikmaz biz sadece liderlerle anlasicaz sora alleyleri ikiye bolecez iki gurup olacak ben anlaticam bir toplansak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 up up isin asli benim nacizane bir fikrim var belli basli aritk oturmaya baslamis klanlar icin orc human herkesin kullanabilecegi bir ventrillo bu sayede hem insanlar birbirini tanir hem orclarla cz daha zevkli olur hemde belki insanlar arasindaki yanlis anlasilmalar ortadan kalkar ne bilim daha zevkli bir hale gelebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 gencosman.. senle aram düzelmez bnm.. la spear def takıorum giga çıkarıosun onu takıorum başka bişi.. açsekjbfkajsebjaks şaka bi yana makul bişi sölediğin.. ama o kadar insanı kaldıracak serrver bulmak çok zor.. düşünsene 100 kişi falan.. artık ben konuşurum siz 2 gün sonra duyarsınız lagdan.. kalsgdfasgbvfqf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Istendiginde kullanilabilir bir ortak Ventrilo olabilir. Herkezin yine cogunluk kullandigi bir TS Ip si yada vs olur ama birde ortak Ventrilomus olur. Ventriloda her clanin kendi kanali olur oyle birseyde organize edilebilir evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Böyle bi server çalışması yapabiliriz :) Net hizi 100mbit olan bi alt yapimiz var. Ama programlari iyice bi didiklemek lazim güvenlik nedeni ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Zaten bu csw savasini bu sekilde yapacaksak TS ile olmaz bu is.. Ventrilo lazim... :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yaw paticik düzelio sanırım.. herkes bi uyum içinde.. human orc kardeştir bunu bölen kalleştir asfbaslfaslfhsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar