DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Oyun içi macro haricinde SpellStopCasting()'in kullanımını kaldırdı blizzard. ve bunun gibi bir kaç şeyide değiştirdi. Mana Converse bu nedenle yapılamıyor ve öyle bir addon yapacaklarınıda sanmıyorum. Yapılırsa da banlanma sebebi olacaktır emin olun. http://www.curse-gaming.com için emin değilim ama http://ui.worldofwar.net blizzard'ın yasakladığı hiç bir addonun yayınlanmasına izin vermiyor ve Blizzard Poster'larda bu siteyi öneriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 FishingBuddy olmadan napcam ben :D:D:D şaka bi yana auyobuff yasaklanırsa çok kötü olur ne güzel alışmıştım yasaklanan addons ları nerden öğrenebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mana Converse yasaklanmıs ise ui.wolrdofwar.net'te 1.10 için addonu var şimdi noluyo ben anlamadı :) Edit : Fishing buddy'nin 1.10 versıyonu da cıkmıs bu arada aynı siteden bakabılırsın [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 17:04 tarihinde, nellus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ya ben yeni char açarsam rouge açacağım. her addon'dan sonra tek tek elle... bilemiyorum :( rogue'da bir problem yok. aslında gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben anladıgım kadarını ileteyim.. Blizz 1.10 ile birçok interface patchleri ekliyceklerinden dolayı bi cok addonda sorun olabılcegını bı kac ornekle de bunu acıklamıs .. En iisi hepsını silin ve upgrade ettiklerinizi teker teker yükleyin demiş .. çünkü ui.worldofwar.net'e baktıgımızda decursive , ct raid assist ve mana converse dahil hepsının addonu mevcut su anda 1.10 versıyonu ile .. ct raid assitten mana converse cıkarılmıs fakat tek basına addon olarak sunulmus bu sefer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ama mana converse yasaklanmıs .. 1.10 style diye script yazmış adamlar o da yarım yamalak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Addon 1.10 bazı planlarımı batırdı benimde. Human Warrior karakterim var. Herşeyi baştan teker teker ayarlamak zor geldi denebilir. Yeni bir karakter açacaksam zaten rouge açmayı düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mash Mana Conserve v1.0a: Çalışması için bir macro hazırlayıp sürekli o makroyu çalıştırmanızı istiyor. Healers Assist - Mana Save: Çalışması için sürekli healing spell'i çok kısa aralıklarla cast etmeniz gerekmekte. Mana converse'in eski hali yasaklandı. Yenisinde de zaten sürekli bir tuşa spam yapmanız lazım. Eskisini hatırlıyorsanız bunun bahsettiğim şey olmadığının farkındasınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 nerdeyse bütün addons ların yeni versiyonunu çıkarttılar ama hangileri yasaklandı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 imdak! yasaklanan bi sey yok. kimse bi sey yasaklamadi. sadece kullanilabilecek komutlari degistirdiler. eger ayni seyi yeni komut sistemiyle gerceklestirebilirlerse, addon kullanilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yeni sct yi yükledim fakat ab de birini öldürünce garip bi ekran çıkıyor. Interfaceaddonssctsct.lua:848: attempt to perform arithmetic on field 'posY' (a nil value) nerede yanlış yapıyor olabilirim bilgisi olan varmı..veya versionda bug mı var.. (version 4.1) [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 13:50 tarihinde, vktk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yeni addonu yüklerken eski ayarlarını sildin mi? WTF Klasörünün içinde onun ayarları kalmıştır ondan yapıyor olabilir onu silip birde öyle dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bu zarahwen bl`deyken en sevdigim magelerden biriydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yeni konu açmayayım dedim, herhangibirinin konuştuğu zamanı nickinin solunda gösteren addon hangisi? Bir türlü bulamadım. [14:12:55][xxx]: yyy gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 "[14:12:55][xxx]: yyy " CTMod - chat time stamp (tam dogru yazdımmı bılmıyorum ama ct modu yukle içinde bulacaksın istediğini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bende cosmosun yenisini indirdim oyun donuk donuk oynuyo bununla ilgili bi şey bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Time Stamp olayını bir çok mod (Nurfed, Ct, Cosmos, vs.) kendi içerisinde veriyor. Eğeronları kurmak istemiyorsan Curse ya da Worldofwar'da time stamp diye aratırsan ayrıca addonunu da bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Arkadaşlar bi kaç standalone ( şu addonlar packlere titan,cosmos gibi bağımlı olmadan ) çalışabilecek addon arıyorum 1.10 uyumlu tabiki. RangeColor ( mesafe tabanlı abilitylerin barda kullanılamaz olduğu zaman renklerini kırmızı olarak gösteriyor) CastTime ( Cast Süresini cast barda gösteriyor) EquipCompare (üstündeki item ile bakmış olduğun itemi karşılaştırmak için ) FastQuest ( tanım bulamadım) CooldownCount( cooldown tabanlı abilitylerin kullandıktan sonra bi dahaki kullanıma ne kadar süre kaldığını gösteriyor) Coordinats (mapte veya minimapta kordinatları gösteriyor) Var mıdır bunlar veya bunların işlevini görebilecek addonlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 RangeColor, CooldownCount => AB Info 1.10 CastTime => Bunu yapan bir sürü addonvar. Bende hangisi yapıyor emin değilim. Belki CT belki başka birşey yapıyordur... EquipCompare => EquipCompare FastQuest => Bunu araştırmıyorum. Zaten güncellenmeyen bir addon belki 1.10 ile çalışıyor olabilir emin değilim. Coordinats => CT MapMod Biraz ui.worldofwar.net ve www.curse-gaming.com da yapılan araştırma sonucu bulunabilecek addonlar bunlar. Aramak yerine buraya yazmak tembellikten başka birşey deil. Yaptığım tek şey senden copy past yaparak bu iki sitede arama yapmak oldu başka birşey yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 titan panel'in honor+ ile sct çakıştı honor+'yı sildim düzeldi,benzer sorunu olan bunu yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 @DeMiRMaSKe; Teşekkür ederim yardımın için fakat bu sana insanı tembellik etiketi çağırma hakkı vermez. Bu kadar akl-i balik olma ve unutma ki senin kullanmış olduğun teknolojik ürünlerin hepsi tembellik tanımının sonuçlarındandır. Zaten buraya yazmadan önce ben bunları aratmıştım demek ki bulamadım da buraya post attım. Bunun aramayla alakası da yoktur sen kullanmışsındır bunları biliyorsundur neyin ne işe yaradığını, tecrübe ile alakası vardır, tembel bir insan olsam yazdığım posta o açıklamalarıda koymazdım zaten. Bu forumun bilgi paylaşımı için burada olduğunu var sayaraktan bir post attım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar