PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Team Speakde neslin dede calarsa yapalim :))))) (Şarkının ismi de bu muydu tam bilmiyorum , salladim sanirim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Milliyetciligi oyuna tasimak fdogru olmayabilir aslinda ama ister istemez bu hava oyunda var .))) K2 networkede kac Turkun bu oyunu oynadigini ve kacimizin istersek birlikte olabildigini gostermek icin sadece bayrak ugruna yapabiliriz boyle birseyi. ıyı duyurup iyi organize olursak olmazmi? O sirada aramizda yabancilar olmasi onemli degil o gun urk bayragini sirtina takan herkezi Turk kabul ederiz :)))) Denesek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 megaroman gibi eheheh yapmayin allahinizi seversiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 mehter marşı pico :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @PiCaLLo TS de GENCOSMAN oy oyyyy calsin ahahahahaha Cok fazla gaz veriyor bir deneyin ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Helal endless :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Baba 5 mageden(-ki sağlamdırlar şüphesiz) kimse alamaz h.q'yu.krakatoa da tam bir öküsbaş yani bu kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @GENCOSMANX Yau sen bole seyelre karsiisn biliyorum ama nie :)) Turkuz dogruyuz caliskaniz Bayragi takan herkez Turk ogun ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ben istiyom bi sekilde yapılsın bu clan Türk clan leader leriyle falan konusulsun yapsılsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben sana soyle soyleyim 2 kişi 69 lvl esmer az0 2 tane 65 ben ve mys 1 tanede 67 lvl adam 30 dk oturdu kufur etti bunlar beceriksizligini kufurle örtmeye calısıyolar 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 O bayrak Kutsaldir , Nasip olmaz herkeze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ben bunu epeydir dusunuyorum ama buraya yazamadimdi cunku Paticik kapaliydi birde Gencosmanx den korktum ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: O bayrak Kutsaldir , Nasip olmaz herkeze :) gercekten cok dogru ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Of, of Genç Osman dediğin bir küçük uşak, Beline bağlamış ibrişim kuşak oy oy!... Amaan, askerin içinde birinci uşak Allah, Allah deyip geçer Genç Osman oy, oy! Of, of Genç Osman dediğin bir küçük aslan Bağdat'in içine girilmez yastan oy, oy!... Amaan her ana doğurmaz böyle bir aslan, Allah, Allah deyip geçer Genç Osman oy, oy! Of, of Bağdat'ın kapısın Genç Osman açtı, Düşmanın cümlesi önünden kaçtı oy oy!.. Amaan kelle koltuğunda üç gün savaştı Allah, Allah deyip geçer Genç Osman oy, oy! ahahahah TS de de bunu dinlicez :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) yapalimmi yapalimmi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Gencosman bu nickle Türk Bayragını senin dikmen lazım oraya hahhadasasda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bayrak Turk vatandasi olan herkezin hak ettigi bir asalettir. bende diyorum iste kaleye dikmek icin yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ulubatli Pico diye de bi şarki var da sözleri bulamadim simdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu arada millet deli gaza geldi 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Millet dedigin kim ? 4-5 kişi yaziyoruz sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bu gazla tek basıma alırım csw ı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Hahahaha yaw Jade alemsin vesselam...:))))) TS de Allah,Allah Gençosman millet gaza gelmişşş kale direklerindee ay Türk Filmi gibi^^ Karamurat plss..:) Şaka bi yana umarım bu dilekler gerçek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ahahaha ben clanida bole gaza getiriyorum :) Herkez TS de toplanir ama TS zor olabilir Ventrilo bulmak lazim bi sekilde.. O gun bayrak takalim deme sebebimde kalabalik olucak cok karambol oluyo anlasilsin alleyler die.. Eger isterseniz belirli bir logoyu o gunluk te takabiliriz Turk bayragi olmaz ama kaleyi alan clan Turk bayragi koyar:)) Valla bence hem eglenceli hemde zevkli olur:) [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:48 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 E baslik acarim PiCaLLo O zaman daha cok kisi yazar :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @Gozupek EHeuheueueh Alemim dimi Taliaaa sende gelirsin ahahahaha Muzikler senden :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar