Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tayfa fena degilmis. wow`da bazi arkadaslarin turkce`ye niye boyle yaklastigini anlayamiyorum. genelden turkce kufur edilmesi kabul edilemez tabi ama karakter ve guild isimleri turkce olabilir. ne yani ingilizce koyunca madalya mi takiyorlar. senin ve arkadaslarinin hosuna giden, etrafi fazla rahatsiz etmeyecek guzel turkce hosuma gidiyor benim oyunda. ha bi aralar bizim guldin ismini degistirmek icin ugrasirken - tek turk bendim - yapilan blue oyster bar teklifine baya bir gulmustum. siyah deriler giymis tauren druid takimin olacak guild ismi de blue oyster bar, hos olabilirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Herkezin aklına geldikce yazdıgı sabit bir konu haline geldi hakkatten bu konu bakın benimde dün aklıma geldi bu isimler yazayım -p -PTT- -No kundura No cry- -Nerde bu Devlet- -But i am shaman- son isim BL de 3-4 ay önce ubrs raid i kurdugumda 53 level bir gavur un kendisine level in ubrs icin yeterli diil dememden sonra verdigi cevaptır.Arkadaşlar arasında uzun geyiklere yol açmıştır :) 1 level orc shaman la ogrimmarda LFG ubrs bile demişimdir bu olay yüzünden ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 HORDE AVCILARI gibi isimler koyup millete serwer deiştirtmeyin yeter. RAKI koyun mesala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 veni vidi vici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar