Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.10 ekran kartı sorunu x600

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konudanda belli oldugu gibi x600 ekran kartli dizustum ciddi takilmalar yasamaya basladı arkadaslar sizlerde de bu sekilde takılmalar oluyormu?

1.10 u test serverda denedigimde sorun yoktu live serverlara gectiklerinde bu sorun ortaya cıktı.

ramden oldugunu sanmıyorum 1.256 mb
Mesaj tarihi:
bende yaşıyorum aynı sorunu.Av de ve diğer bg lerde çok oluyo nedenini anlayamadım..ramden olmadığında bende eminim 2 gb ram var oartık buda kaldırmazsa bende kaldıramam :)

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:50 tarihinde, frenziedosman tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bir arkadaşımdada böyle bi sorun vardı sanırım. Durduk yere takılmalar başlamıştı. Av de oynarken takılma oluyor paso ama onceden şahit olduğum için hiç takılması yoktu. Sonra şu ortaya çıkmış. raid addonu kayıt yapıyormuş kim ölümüş kim kaç hela atmış kendine , buydu sanırım sonra onu kapatınca takılma sorunu ortadan kalkmış Belki böyle bi sorun olabilir.
Mesaj tarihi:
abi pcnin kendine reset atmasının addonla ne alakası var benim oyun oynamadıgım zamanda basıma gelıo sonra ekran kartının sertifikasına baktım 25 ocak 2005 sonra bayagı bı kaydım pcyı toplayan adama
Mesaj tarihi:
said:
ben reset atmaya dememiştim av ye girenlere demiştim. raid addonun sorun yaratabilir o açıdan söyledim. Arkadaşım öyle çözmüş.

ups sory

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 17:15 tarihinde, nazruh tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...