DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 konudanda belli oldugu gibi x600 ekran kartli dizustum ciddi takilmalar yasamaya basladı arkadaslar sizlerde de bu sekilde takılmalar oluyormu? 1.10 u test serverda denedigimde sorun yoktu live serverlara gectiklerinde bu sorun ortaya cıktı. ramden oldugunu sanmıyorum 1.256 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bende yaşıyorum aynı sorunu.Av de ve diğer bg lerde çok oluyo nedenini anlayamadım..ramden olmadığında bende eminim 2 gb ram var oartık buda kaldırmazsa bende kaldıramam :) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:50 tarihinde, frenziedosman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 arkadaşlar bu durumu yaşayan varmı bizden başka yada yaşayıupta çözebilen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bendede asusx700 ekran kartı var sorunu cozemedım nerden update etcem onudabilmiyorum + Pc durduk yere restart atıo muhtemelen ekran kartı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ekran kartını güncelledim ama hala aynı..yahu delirecem..bi bilgisi olan varmı konu hakkında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bir arkadaşımdada böyle bi sorun vardı sanırım. Durduk yere takılmalar başlamıştı. Av de oynarken takılma oluyor paso ama onceden şahit olduğum için hiç takılması yoktu. Sonra şu ortaya çıkmış. raid addonu kayıt yapıyormuş kim ölümüş kim kaç hela atmış kendine , buydu sanırım sonra onu kapatınca takılma sorunu ortadan kalkmış Belki böyle bi sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 abi pcnin kendine reset atmasının addonla ne alakası var benim oyun oynamadıgım zamanda basıma gelıo sonra ekran kartının sertifikasına baktım 25 ocak 2005 sonra bayagı bı kaydım pcyı toplayan adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 nasil sertifikasi dolmus? update cikarmayacaklarini filan mi soylemisler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben reset atmaya dememiştim av ye girenlere demiştim. raid addonun sorun yaratabilir o açıdan söyledim. Arkadaşım öyle çözmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: ben reset atmaya dememiştim av ye girenlere demiştim. raid addonun sorun yaratabilir o açıdan söyledim. Arkadaşım öyle çözmüş. ups sory [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 17:15 tarihinde, nazruh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar