Revell Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Topici açmadan önce bir arama yaptırdım, daha önce bulamadım bununla ilgili bir topic. Bugün dikkatimi çekti, bende görmeyenler vardır diye tekrar upload ettim :) Video tarihi biraz eski, Mayıs 2005 tarihli. Söz konusu ninjalanan itemlar Felheart Skullcap, Lawbringer Helm, Quick Strike Ring. Yüzüğü isteyen bayan Hunter arkadaşımız (Tahminen Hunter) sinir krizi geçiyor :) Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ee o adam oyun oynayabileceğini mi zannediyor o yaptığından sonra. Ninjadan atılan adamı guilde alanın aklına güleyim zaten. p.s. Kızın ses süper "HOOOOOUUU" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 eğer bu tahmin ettiğim movie ise. O kıza bu movieden sonra o kadar çok mesaj atmışlar ki oyun içinde kız karakter ismini filan değiştirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 DarkWolves a alan adam arkadaşıdır büyük ihtimalle, MC ye girmeden önce çıkmıştır, guildsiz random girdikten sonra işini halledip geri girmiştir diye düşündüm bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 wtf i wanna... kısımları güzel :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Quick Strike Ring çok güzel bir yüzük hunter için ben guildimde Wariorlara roguelere aldirmadim 50dkp vererek bence bu ninjaya girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hım buyuzuk mc de cıkan yuzuk sanırım,bizdede skullcrusher alamamıstı,adam lvl 14 warrior ve mc den tek ıstedıgım bu dıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 o yüzügü warriora roguea vermeyip direk huntera verdiysen sen ninjasın bariz warrior - rogue item herşeye de HUNTER WEAPON - HUNTER ITEM yapmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Siz video'yu izleyin de ondan sonra tartışın item'leri. Tartışdıgınız konu ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Patiformers konular heran başka şekile dönüşebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Dps warior değil hunter birinci oluyor guildim Alpha Galaxy istediğimide alirim kimse bişey diyemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 senin guildinse guildin zaten kim netcek guildi hacklemicek ya kimse :)) ama herseye hunter item diyemezsin aslında en dogrusu damage meterda en üstte olan warrior - rogue - hunter charlar rollese daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konu ile biraz alakasız olacak fakat, demirmaske nin yazısını okuyunca merak ettim, karakterin adını degistirmek mumkun mu? Yani isteyen degistirebiliyormu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Kızın tepki süper olmuş bittim gülmekten.Bomba video harbiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar