Revell Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Topici açmadan önce bir arama yaptırdım, daha önce bulamadım bununla ilgili bir topic. Bugün dikkatimi çekti, bende görmeyenler vardır diye tekrar upload ettim :) Video tarihi biraz eski, Mayıs 2005 tarihli. Söz konusu ninjalanan itemlar Felheart Skullcap, Lawbringer Helm, Quick Strike Ring. Yüzüğü isteyen bayan Hunter arkadaşımız (Tahminen Hunter) sinir krizi geçiyor :) Download
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ee o adam oyun oynayabileceğini mi zannediyor o yaptığından sonra. Ninjadan atılan adamı guilde alanın aklına güleyim zaten. p.s. Kızın ses süper "HOOOOOUUU"
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 eğer bu tahmin ettiğim movie ise. O kıza bu movieden sonra o kadar çok mesaj atmışlar ki oyun içinde kız karakter ismini filan değiştirmiş :)
Revell Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 DarkWolves a alan adam arkadaşıdır büyük ihtimalle, MC ye girmeden önce çıkmıştır, guildsiz random girdikten sonra işini halledip geri girmiştir diye düşündüm bi ara
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Quick Strike Ring çok güzel bir yüzük hunter için ben guildimde Wariorlara roguelere aldirmadim 50dkp vererek bence bu ninjaya girmez.
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hım buyuzuk mc de cıkan yuzuk sanırım,bizdede skullcrusher alamamıstı,adam lvl 14 warrior ve mc den tek ıstedıgım bu dıyordu
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 o yüzügü warriora roguea vermeyip direk huntera verdiysen sen ninjasın bariz warrior - rogue item herşeye de HUNTER WEAPON - HUNTER ITEM yapmamak lazım
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Siz video'yu izleyin de ondan sonra tartışın item'leri. Tartışdıgınız konu ile alakası yok.
Revell Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Patiformers konular heran başka şekile dönüşebilir :)
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Dps warior değil hunter birinci oluyor guildim Alpha Galaxy istediğimide alirim kimse bişey diyemez bence.
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 senin guildinse guildin zaten kim netcek guildi hacklemicek ya kimse :)) ama herseye hunter item diyemezsin aslında en dogrusu damage meterda en üstte olan warrior - rogue - hunter charlar rollese daha iyi
gdspll Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konu ile biraz alakasız olacak fakat, demirmaske nin yazısını okuyunca merak ettim, karakterin adını degistirmek mumkun mu? Yani isteyen degistirebiliyormu??
Revenge Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Kızın tepki süper olmuş bittim gülmekten.Bomba video harbiden =)
Öne çıkan mesajlar