Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja'nın böylesi =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Topici açmadan önce bir arama yaptırdım, daha önce bulamadım bununla ilgili bir topic. Bugün dikkatimi çekti, bende görmeyenler vardır diye tekrar upload ettim :)

Video tarihi biraz eski, Mayıs 2005 tarihli. Söz konusu ninjalanan itemlar Felheart Skullcap, Lawbringer Helm, Quick Strike Ring. Yüzüğü isteyen bayan Hunter arkadaşımız (Tahminen Hunter) sinir krizi geçiyor :)

Download
Mesaj tarihi:
ee o adam oyun oynayabileceğini mi zannediyor o yaptığından sonra. Ninjadan atılan adamı guilde alanın aklına güleyim zaten.

p.s. Kızın ses süper "HOOOOOUUU"
Mesaj tarihi:
DarkWolves a alan adam arkadaşıdır büyük ihtimalle, MC ye girmeden önce çıkmıştır, guildsiz random girdikten sonra işini halledip geri girmiştir diye düşündüm bi ara
Mesaj tarihi:
o yüzügü warriora roguea vermeyip direk huntera verdiysen sen ninjasın bariz warrior - rogue item herşeye de HUNTER WEAPON - HUNTER ITEM yapmamak lazım
Mesaj tarihi:
senin guildinse guildin zaten kim netcek guildi hacklemicek ya kimse :)) ama herseye hunter item diyemezsin aslında en dogrusu damage meterda en üstte olan warrior - rogue - hunter charlar rollese daha iyi
Mesaj tarihi:
Konu ile biraz alakasız olacak fakat, demirmaske nin yazısını okuyunca merak ettim, karakterin adını degistirmek mumkun mu? Yani isteyen degistirebiliyormu??
  • Yeni Oluştur...