TilkiAndre Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ya hangi saç yıkanmayınca kirliliten parlarya öle bi görüntü istiyorum msnden geçen biri krem sürünce aynen öle oluyor dedi.Bunu yapan varmı ?
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 saçını yıka fön makinası ile sıcak fön çek(bu arada fırça ile istediğin şekli ver) saç diplerine çok inmeden wax kullan (saça parlaklık veren türünü al bikaç modeli vardı ) saç spreyi ile sertleştir biraz soğuk fön çek yumurta gibi gez bütün gün edit:wax ı profesyonel kuaförlerde bulabilirsin [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 00:48 tarihinde, Whiskey tarafından güncellenmiştir ]
TilkiAndre Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 öeh başka bi yerde bulamazmıyım?
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 büyük marketlerde vs yok kozmetik ürünleri satan yerlere bak çoğunda bulunmuyo ama 18-20 ytl arası bişeydi ufak bi tüpte satılyo.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bizim kuaförde satılıyor, 30-35ytl bir şeydi kalitelisinden alırsan. Daha pahalısını, daha ucuzunu bulmak mümkün tabii. Jöle kullanan kalmadı artık pek zaten. Herkes wax'cı.
TilkiAndre Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sadece partlatıomu bu wax? Birde ne kdr dayanır bu birine?
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 1 ay falan çok rahat gider bir kutusu. Bir çok türü var wax'ların, hepsi parlatıyor ancak mesela bazısı çok yağlı yapıyor ben sevmiyorum bunları, bazısı da mukavva gibi böyle saça sürüyorsun saçın bir şekilde fix kalıyor. Saç çok yağlı gibi gözüksün ama mukavva gibi olan gibi yerinde kalsın diyorsan arkadaşın dediği gibi wax'ı sürdükten sonra sprey sıkarak böyle bir şey elde edebilirsin... Jölenin nispeten daha doğal gözükeni gibi bir şey diyebiliriz...
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 wax dediğimiz şey öncelikle sadece parlaklık değil şekilde veriyor.hemde jöle köpük v.s den daha fazla verim veriyor.istediğin şekli yapabilirsin.saçların kısaysa yada dikmeyeceksen biriyantinli olanını tercih etmelisin.ayrıca çok çılgın modeller yapmayacaksan kozmetik ürünleri satan bazı yerlerde 10 ytl civarında satılıyor.dayanıklılığına gelince: saçlarını yıkayıncaya kadar devam ediyor, hatta eğer wax şampuanı kullanmazsan ve saçlarını 3-4 su iyice yıkamazsan çıkmıyor.
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 abi iyide wax ı cıkarmak da cok zor ya hergun surulcek bişi değil nalet sey anca arada sırada cool mode on yapacagın zaman kullanacağın bir alet edevat o kadar =)
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 güzel görünmek için biraz emek harcamalısın.her akşam kafanı yıkamaya üşeniyorsan git kazıt öyle gez
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 zaten oyle geziyorum uzun bir sakal ve saclar 1 e vurulmus bir biçimde :D
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 tercih meselesi....tabi birde yakışıp yakışmaması var [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 01:29 tarihinde, eldiablo tarafından güncellenmiştir ]
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Örneğin Bende....Yok Arkadasım Saç Kesinlikle Şekil Almıyor...=) Alsada Bi Şeye Benzetemiorum...En İisi Benim Model Bırak Yastık Şekil Versin Saçına
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hehe yastık şekil süper oluyoda sonra millet gülüyo kampüste.
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 wax jole gibi hemen yikaninca gecmiyoır gicik ediyor. ayni zamanda wax ile saca toz filan inanilmaz yapisiyor.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 7/24 ftw valla, süfer bişi. duştan sonra ya da dışarı çıkmadan önce saçımı yıkadıktan sonra, havluyla kuruluyorum biraz, sonra elidor 7/24 bi güzel, sonra da makineyle kurutuyp üstüne 10-15 dk bere takıyorum. bu kadar işlemden sonra benim asi saçlarım bile yola geliyo.
Öne çıkan mesajlar