Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parlaması için saça krem sürmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçını yıka
fön makinası ile sıcak fön çek(bu arada fırça ile istediğin şekli ver)
saç diplerine çok inmeden wax kullan (saça parlaklık veren türünü al bikaç modeli vardı )
saç spreyi ile sertleştir
biraz soğuk fön çek

yumurta gibi gez bütün gün

edit:wax ı profesyonel kuaförlerde bulabilirsin

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 00:48 tarihinde, Whiskey tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1 ay falan çok rahat gider bir kutusu.
Bir çok türü var wax'ların, hepsi parlatıyor ancak mesela bazısı çok yağlı yapıyor ben sevmiyorum bunları, bazısı da mukavva gibi böyle saça sürüyorsun saçın bir şekilde fix kalıyor.
Saç çok yağlı gibi gözüksün ama mukavva gibi olan gibi yerinde kalsın diyorsan arkadaşın dediği gibi wax'ı sürdükten sonra sprey sıkarak böyle bir şey elde edebilirsin...
Jölenin nispeten daha doğal gözükeni gibi bir şey diyebiliriz...
Mesaj tarihi:
wax dediğimiz şey öncelikle sadece parlaklık değil şekilde veriyor.hemde jöle köpük v.s den daha fazla verim veriyor.istediğin şekli yapabilirsin.saçların kısaysa yada dikmeyeceksen biriyantinli olanını tercih etmelisin.ayrıca çok çılgın modeller yapmayacaksan kozmetik ürünleri satan bazı yerlerde 10 ytl civarında satılıyor.dayanıklılığına gelince: saçlarını yıkayıncaya kadar devam ediyor, hatta eğer wax şampuanı kullanmazsan ve saçlarını 3-4 su iyice yıkamazsan çıkmıyor.
Mesaj tarihi:
7/24 ftw valla, süfer bişi.
duştan sonra ya da dışarı çıkmadan önce saçımı yıkadıktan sonra, havluyla kuruluyorum biraz, sonra elidor 7/24 bi güzel, sonra da makineyle kurutuyp üstüne 10-15 dk bere takıyorum. bu kadar işlemden sonra benim asi saçlarım bile yola geliyo.
  • Yeni Oluştur...