-xception- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 2 sene hazırlık ardından lise 1 için herkes, bir tarafınızda patlayacak diyo bakalım nolcak.. Ben seviyorum okulumu Kal Rulzz!! ama hala alışamadım "yarın servise binip okula gidicem" fikrine..[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Umarım okuluma ve sınıfıma çabuk alışırım. ;([hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Evt Okula Gidiyoz hocalar la ta..ak geccegimemi sevineyim bütün gün orada pinekliceğimemi üzileyim ya bakıcas hade yavas yavas hazırlanalım kitap defter almadım gerci daha valla benim suçum yok okula gittim liste yoktu demekki başlayınca solicekler :)[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Şu körolasıca okullar bir hafta geç açılsa sanki bir şey olurdu :hrr: Şimdi bizim bölük komutanı izninden dönecek veletlerini okula kaydettirecek bizimde son haftayı zehredecek. Ne güzel tatildeydi adam bizde rahattık.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yurdumun kızlarını özledim bee ![hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 15 eylülde okul açılıyor 17 eylülde bandırma nın kurtluşu tatil zuhauah okul tarihinde ilk tatille biz bandırmalılar buluşuyoruz =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... [Bu mesaj theKingpin tarafından 14 September 2003 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 geçen sene mi ondan önce ki snee mi ne okullar 11 eylülde açılmıştı bursanın kurtuluşu 12 eylül dür yani ilk tatil bizimdir bizim kalajak :cool:[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ya bir şey sorucam kaç yıldır okula gidiyorsunuz (en az 9 sanırım) hayla alışamadınız mı? Belki biraz uyku sorunu çekersiniz bu kadar gerisi bence hikaye ayrıca son sınıflar çoktan okula ısınmıştır (dershaneler 1 ay önce açılıyor).Yane artık bana koymuyor alıştım ama bu sene son :)[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 benim paranoyam azdı walla sınıfım, hz. mı 1. sınıf mı okuycaım, hatta derslerin başlangıç saati bile belli diil ya. bi de a.l. girdik diye sevinioduk[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Abi var ya bu eğitim sisteminin hala uygulanmasına izin veren zihniyeti kınıyorum![hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 abi kurtuluş günleri tatil ankarayı işgal edememiş adamlar ben böle şansı...[hline]Feel Nothing OUTLIFE, 14 September 2003 20:01 tarihinde demiş ki: Cenabet ölmek istemiyorum bu dünyada, elim hep skimde olmasın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Olsun bizimde Başkent oluşumuz var hehe ____________________________________________ Aslında içimden gidin okulunuza lamerler demek geliyor ama çok salakça bişey olur ____________________________________________ o yüzden sizde okulun tadını çıkartın diyorum Tecavüz den kaçış yoksa zevk almaya bakıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 istanbulun kurtuluşu 9 ekim miydi? galiba hmm.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 galiba. neyse ya bizimde çarşambaları yarım gün. onunla sevinioz :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 allahım saçlarım gitti kuş gibiyim kafam üşüyo.okuldan nefret ediyorum şerefimle oynasınlarki ilerde belime kadar uzatıcam saçımı[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 aynen craven bende bu gün kestirdim saçlarımı intikamım kötü olcak çok saçma iş yaaa[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: -coLdwind-, 14 September 2003 20:36 tarihinde demiş ki: istanbulun kurtuluşu 9 ekim miydi? galiba hmm.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? 4 ekim deilmiydi yaw ? =) ahah okul başlıyo gene en yakın tatilleri hesaplıyoruz :D[hline]Я люблю Вас Ann!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Çok kötü çok. Eğitim sistemi düzeltilmeli, sihirli değenek falan değmeli, bu şekilde okullar işkence.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Yuh be İstanbul'un kurtuluşu 6 ekim, yazıklar olsun.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yarın KAL 40'ıncı dönemmezunları olarak okula teşfir edecez :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Benim gibi gelecek hafta s1navlar1 ba$l1yacak olanlar napacak söyleyin ah paticik kullan1c1lar1...?[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Okulumuz 1600 kişilik mevcuduyla teftişe hazırdık Gomtanım *!Selam Çak*[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Milli güvenlik dersleri... Emekli piyade kıdemli binbaşı Tuncer Tezman,[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Craven, 14 September 2003 21:08 tarihinde demiş ki: allahım saçlarım gitti kuş gibiyim kafam üşüyo.okuldan nefret ediyorum şerefimle oynasınlarki ilerde belime kadar uzatıcam saçımı[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle allah kahretsin bende aynı durumdayım craven..Benimde gitti saçlarım,tabi-i caizse tavuk k.çı gibi oldum... Ah ulan üni e bir gideyim örecem saçlarımı uzatıp![hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Benim binbir zahmetle uzattigim saclarimi okuldaki hicbir guc kestirtemez. Son senem diye dokunmazlar gerci, ama olsun. elletmem...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar