Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 SLdan önce en ufak sorun olmadan oynadığım aynı sistem şu an sanki yetersizmiş gibi en düşük çözünürlükte bile atlamalar yaparak ilerliyor. Sizde de benzer bir problem oldumu? Sistemim W2K 512RAM ddr GF2 (nvidia 30.xx) XP2000+ (cpu) Delircem yav eskiden 1024 oynarken yaşamadığım atlamaları 800*600 oynarken heryerde yaşıyorum. Lagden değil çünkü lagim yeşil. Sistemimde en azından 800*600ü haydi haydi kaldıracak kadar min. requirementsin üzerinde. Bir yardım birfikir bir umut verecek var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Veya sistemi benimkine benzeyen ama bu sorunu olmayan yani oyunun akıcılığında sorun yaşlamayan biri ekran kartını yazabilir mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 SLim hala elime gecmedi dolayisiyla su anda boyle bir problem yok bende ama orgumdaki bircok insanda ayni konudan sikayetci.goruntulerinde bozukluklar ve atlamalar oluyomus hepsini, heralde FC bu konuyla ilgili bir patch cikaricak, tabi buda bi 5 saat offline demek oluyo. ekran kartini update etmeyi deneyebilirsin. bi fikir sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Benda aynı sorunu yasiyorum ve bu yuzden oyuna girmiyorum cunku sinir oluyorum...bence FC bir an once cozum bulsa iyi olicak[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Ekran kartını değiştirince bende sorun kalmadı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar