Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nisanda türkiyedeyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heheh çok mutluyum senelik iznimi aldım 15 gün izinliyim nisanın 5 inde türkiyeye geliyorum görüşelim pati halkı selametle beraber kadıköyde içerük gezerük eğlenirük :D haa bu arada merak ediyorum seviyomusunuz beni be?(sakın benim hakkımdaki görüşleriniz dopiine dönmesin döferim):D
Mesaj tarihi:
herhalde anlamışsındır ne demek istediimi birazcık
arkadaş bana ilk bişey söyledi ben anlamadım was dedim yani ne diye daha sonra nasılsın dedim o da bana ne anlatmak istiyosun ben buradayım sen yoksun gibisinden bişiiler dedi bende ona hollandaca fazla bilmediğimi ama iyi ingilizce konuşabileceğimi söledim

paticiklere saygılarla....
Mesaj tarihi:
hadi buyur ..... ben burada sıkınttıdan patlıyorum bi iki türkçe konuşiim diyorum bunlarda başlaı birisi hollandaca birisi almanca fistan ben almanca bilmem ayrıca söledin kelimedende hiç bişii anlamadım doğaldır ztn
Mesaj tarihi:
fistan ich liebe dich : ) butun almancam bu kadar : )

misverstandig : yanlis anlasilma ...

Benim kurdugum cumleye was ? diyince benim anladigim was zijn fiilinin gecmis zaman hali. yani senin dedigin eskiden mi felan gibi bi anlam tasidi. Ben o yuzden dedim ne demek istiyorsun bununla falan diye : ) işler karisti : )
Mesaj tarihi:
ya aga ztn gurbette millet konuşuyo bi doğru dürüst türkçe konuşacak kimsem yok buradada başladık hollandacaya almancaya ayrıca was kelimesini öölesine kullandım wat kullanmam gerekiodu kullandığın cümleyi almanca gibi bişi zannettim bende ona dedim :D
Mesaj tarihi:
ahah hemen işi televoleye cevirdiniz, acun firarda felan gibi.. Abi sakin benim bildigim fistan kendi tercihlerini kendi belirleyebilecek yasta : ) ahahaa.. Ayrica alman hatunlarida kotu degil yani.
  • Yeni Oluştur...