heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 heheh çok mutluyum senelik iznimi aldım 15 gün izinliyim nisanın 5 inde türkiyeye geliyorum görüşelim pati halkı selametle beraber kadıköyde içerük gezerük eğlenirük :D haa bu arada merak ediyorum seviyomusunuz beni be?(sakın benim hakkımdaki görüşleriniz dopiine dönmesin döferim):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 şimdilik görüşeceklerim arasında dolis ve evo var bakalım daha çıkacakmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sen kimsin ? neredesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 beni bilenler bilir hollandadan türkiyeye geliyorum yeter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 abicim sinir yapma, ben de belcikadayim belki avrupada gorusur konusuruz diye seettim ... misverstandig ha ? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 was? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Hoe zijn u vandaag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 wat bedoelt u daarmee ? ik ben nu hier. jij niet ? was, nu niet meer ? of zo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ik beteken dat ik enkel Nederlands kan spreken, maar weinig ik kan goede engels spreken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 herhalde anlamışsındır ne demek istediimi birazcık arkadaş bana ilk bişey söyledi ben anlamadım was dedim yani ne diye daha sonra nasılsın dedim o da bana ne anlatmak istiyosun ben buradayım sen yoksun gibisinden bişiiler dedi bende ona hollandaca fazla bilmediğimi ama iyi ingilizce konuşabileceğimi söledim paticiklere saygılarla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 şimdi bi iki sazan atlamadan ben söliim burada iki dil de konuşulur hem ingilizce hemde hollandaca bana hollandaca zor geldiği için sadece ingilizce konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 was dauc schaus it shause khumann gullit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hadi buyur ..... ben burada sıkınttıdan patlıyorum bi iki türkçe konuşiim diyorum bunlarda başlaı birisi hollandaca birisi almanca fistan ben almanca bilmem ayrıca söledin kelimedende hiç bişii anlamadım doğaldır ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 fistan ich liebe dich : ) butun almancam bu kadar : ) misverstandig : yanlis anlasilma ... Benim kurdugum cumleye was ? diyince benim anladigim was zijn fiilinin gecmis zaman hali. yani senin dedigin eskiden mi felan gibi bi anlam tasidi. Ben o yuzden dedim ne demek istiyorsun bununla falan diye : ) işler karisti : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya gene konu sapıttı ya bırak abi kitliyecem bi iki düzgün mesaj daha gelmezse ben yukarıda ne yazdım siz ne yazıosunuz pff :)( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 puhauha fistan hollandaya çok yolun düştüğünden iyi bilion galiba hollandaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya aga ztn gurbette millet konuşuyo bi doğru dürüst türkçe konuşacak kimsem yok buradada başladık hollandacaya almancaya ayrıca was kelimesini öölesine kullandım wat kullanmam gerekiodu kullandığın cümleyi almanca gibi bişi zannettim bende ona dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aga fistan gelsin eindhoven a ben mutlaka ona güsel bi kız ayarlııcam söz :D sen geliştir hollandacayı fgistan yakışıklı adamsın sana kralını bulacam burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 fistana erkek ayarlaman lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 onuda yaparız sen merak etme burada dolu gay var hemi fistan yiğidim bozkurdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ahah hemen işi televoleye cevirdiniz, acun firarda felan gibi.. Abi sakin benim bildigim fistan kendi tercihlerini kendi belirleyebilecek yasta : ) ahahaa.. Ayrica alman hatunlarida kotu degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 redogski gel antalyaya ben sana ayarliyim alalaa. bu arada bende ne almanca ne hollandaca biliyom.o yazdıklarımda kıçımdan sallama bişeydi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 neyse ben tekrar konuya doneyim, ne kadar kalacaksin? belki tr de gorusuruk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 omfg yawşama hmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bayern munih ihlebedih was shalke - 5 fb-0 yeha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar