BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Driverlarını da yukledim fakat bi turlu 4unden de ses alamıorm. Fişleri mi yanlış takıyorum acaba ya yardımcı olabilcek var mı ? bu speakerlar dışında olan cihazdan 2 tane kablo cıkıyor bunları ses kartındaki boşluklara takıyorum 2 si calısmıyor. 1 fişi ses kartına 1 fişi anakarta mı takacagım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 en iyisi çöpe at hiç sorunun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 :D "only digital out put" die bişi wardı speaker penceresinde onun tik'ini kaldırdım. şu an hepsi çalışıo. :D nedir bu digital output bilen war mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yine iyisin çöpe atmican:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 5.1 aldım aldıgıma bin pişam oldum sanki parayı çöpe attım pc den başka bişiyede olmuyo pc ye taktım ayarladım her yer kablo doldu bide etrafa dagıtıyosun hopörleri insan bunalım yaşıyo KAHROLSUN KABLOLAR YAŞASIN hani o sadece ikili elektiriksiz çalışan hopörlorler:D yada hopörlorlu monitörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 stereo oyunardan,filmlerden vslerden arka hoparlörlerden ses gelmemesi veya çok az gelmesi normaldir. illa da surround olmayan uygulamalarda da 4hoparlörü kullanacam diyorsan arka hoparlörlerin kablosunu çıkar. hepsinden aynı ses gelir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 5.1'i destekleyen seskartin olduguna emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben mi riglous? creative live ses kartı var. kaçlık bilmiorm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 5.1 +sounblaster ses kartlarından verimli şe olma şeyi: denetim masassı:device controls mu ne var ordan en yüksek değerleri secin hoparlor ayarlarından sub woofer sesini yüzde 30a fln indirin yine speaker settingsten eax bölüme gelin ve cmss yi acın ses kontrollerinde dalga(wawe) i kısık tutun dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar