Aytoz Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 daha önce burdan 2. el parça alan war mı? sikayetvar.com 'a fln baktım bi şikayet gözükmüo, hiç kazık yien oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ikinci el parça almadım da, ikinci el parça sattım bolca. çok ince eleyip sık dokuyorlar. ikinci el parça alacak olsam uranium bilgisayardan alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 7 yıl sonra uplayayım; herşeyi alıyorlardı bunlar di mi sağlamsa, ve fiyat listelerinde varsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Bildiğim kadarı ile bir çok parçayı alıyorlar, öncesinde evde temizleyip götürünce fiyata da etki eder herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 burayı da tavsiye ederim senelerdir aldım sattım sorunsuz (tu) borsapazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Etmez. Ben ses karti falan sattiydim, bi arkadasim bozuk hdd sattiydi. Satarken mantikli da alirken bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar