malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 :)valla benim saçmalığım değil. buranın yerel kanalı kanal 27 teklife beckhamın sıcak baktığını sölemiş. ne diim adam için deişiklik olur,hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 eee o futbolcuda o takıma yakışır antep kızları yaşadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 auahauaha yılın en absürd haberi seçiyom bu haberi yapan kanalını tebrik ediyorum...Büyük cesaret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ronaldo fener'e haberinden daha gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 komik bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Olabilir neden olmasınki? Benim oynadığım CM'de Mersin İdman Yurdu Ronaldinho'yu almıştı :) Hatta bir ara Gençlerbirliğine Babangida gelmişti yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Biz de Sims karakterleriyiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Belkide,olmadığımız ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 inanç meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gaziantep kötü takım değil ki kendini kanıtlaması için bence türkiyeden başka iyi şartlarda başka bi ülke bulamaz . gelirse kendi iyliği için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 şaka yapıyosunuz herelde ya :) gaziantep beckham.. yanyana koyamıyorum. antepi geçtim hiçbi türk ekibine gelmez. futbolu bırakır ama yine de gelmez. hele alpay'ın yaptıklarından sonra ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yok sonuçta anadoludan istanbul takımlarına gelebilir bir çok örnek var gökhan güleç mesela antepden aldık anadoluda daha tanınmıyuordu hatta antepde kadroya bile giremiyordu hemen tigana aldı ve şimdi süper bi performans sergiliyo . neden oda öğle olmasın sonra 3 büyüklerin transfer listesinin olur . daha sonra avrupaya transfer olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 david beckham da madrid'de tanınmayan bi yıldız zaten antepe gitsin meshur olsun, madrid'den sonra cennet gibi gelir antep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 vallah bilmiyorumda ali bayraktar la çok iyi anlaşırla gibime geliyolar aynı tip oyuncular çünkü bunlar guti ile iyi anlaşamıyorlar aradan pas atamıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 edit: adam dalgadaymiş, bir an ciddi sandim korktım. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 20:42 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: khala pati § 28 Mart 2006, Salı - 18:52 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ronaldo fener'e haberinden daha gerçekçi. puhuhauhauha yarıldım [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 20:51 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @khala Ronaldo fener'e haberinden daha gerçekçi. Garip bir düşünce @2pac Beckham la Gökhan Güleç'i aynı kefeye koymak nası bi mantıktır açıklarmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Antep Beckhamı değil Beckham Antepi almış olmasın ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 o benim espirimdi sbnn. gs zidane topicimiydi neydi :P beckham gelir niye gelmesin.parayı verirsin çay bile demler. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 21:50 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Trasty lisedeyken futbol bilgisi kaçtı senin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 stres atmaya birebirsiniz Allah sizi başımdan eksik etmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Valla 2pac paticik forumlarında yaptıkların we Furbol bilgini sergileme şeklin ortada lisedeykende üniversitedeykende futbol bilgim gayet iiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: khala pati § 28 Mart 2006, Salı - 18:52 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ronaldo fener'e haberinden daha gerçekçi. dunya kadar boru olan , bi turlu borc batagindan kurtulamayan bir klubun taraftari olarak bu yaziyi yazdin ya helal olsun sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 öle bi hakkı yok mu? illa dayı parası ile kulubu adam etmiş bi başkan mı lazım her kulube? sanki Gs taraftarı çok istiyorda böle şeyleri sizde paso dalga geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Beyler tuttuğumuz takımın borcu var,transfer haberlerine yorum ve yazı hakkımız malesef yok napalım...Süper kupayı falan satalım bari iyi para verirse fb... [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 13:13 tarihinde, BulletRide tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar