Manloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Her hangi bir başlık açmaya gerek yok trinketler 15 sny arayla kullanılabiliyor.. Eye of the beast gayet güzel critler çıkıyor hiç merak etmeyin :) "Aaa unutmadan bunun ilk tadına bakan da shamandı" j/k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 12. mesajı ben atmışım kısacası takip ediyorum thread i ne istediğini gerçekten anlayamadım. shamanla oynamayı geçen temmuzda bıraktım bi 3-4 aydır da warlock oynuyorum.şimdi konuştuğum herkes shamanı çok kolay yendiğini söylüyor bende şaşırıyorum gerçekten.mage arkadaşım shaman beni asla yenemez diyor bende tabi elimin altında oynayabileceğim bir shaman olmadığı için birşey diyemiyorum. mesela warlock da çok güçlü mavi gear la 2k vuruyorum.kill de birinci oluyorum felanyada trinket mage ler 4k vuruyor nerflensin gibi bir kaygım yok. vede topiğin gerçek amacına dönersek evet shamanlara bir talent revamp gerekiyor.shamanlar tek bir yenilik bile almadı release den beri.ayrıca blizzard ın da farkında olduğu gibi bloodlust yok oyunda.sonra mesela paladin kendine 2-3 çok sağlam buff atabilirken shaman saçmasapan 5 hp li totemler ile uğraşıyor.15 sn cooldown lı grounding totem dışında hiçbir pvp totem i de yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 kevashe oyunda kendini bir şekilde -pot harici- heal edemeyen bir mage kaldı sen neyin peşindesin :) Lizaball oWnz you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bloodshirt mu thist mi .. şimdi şöle diim .. bilmek veya bilmemek meselesi deil .. Mana pot iciyorsun .. Level farki olasada bu herifi dövüyorsun .. Itemsiz lvl 60 1 mage in frost bolt damage i 440 dir .. bilmem biliyormusun ? Lvl 60 bi shaman 100 mu vuruyor Shock la ? , yeni lvl 60 olmush bi mage in uzerrindeki itemler yeşil ise hp si 2300 2400 oluyor .. 1 dk pvp yaparsın g.totem le shock la resist etsende seni kurtaran 1 heal in 1 instant heal in g.totemin ve shock un var .. istedii kadar resistlesin .. ki hepsinide resistlemiyor için rahat olsun .. low levellerin high levele ne kadar resist oldugunu merak ediyorsan girip wow-europe/class kısmına bi bak derim .. + Yukarida 3 cu sayfada yani gene yazdim .. manam yetmedi resistden dolayi .. mana pot içtim öle kestim die .. hala şu tartişmada bişiler yariştirabilmek icin .. ust kısımları okumuyorsun .. Seni alkişliyorum .. / evet karşimdaki mage noob du .. ama bu Shamanın ne kadar üstün oldugunu belirtmek icin verilen bir örnekti 43 Shaman vs 60 Mage = Mage Pwnd .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bize sıfırdan talent lasım enchament we resto tree oyunun en berbat treeleri daa berbatı war dien çıksın oyunun başından beri bize çok şey geldi WF düzeltmesi (!) dimising returns (herkese geldi ama sonuçta en çok bizi we mageleri etkiledi) vs vs vs hee yakında blizz totems are no longer to immu aoe derse hiç şaşırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 mage duruyordu heralde combat sırasında? çıplak talentsız mage heralde? cevabımı alamadım kevashe ne demek istiyorsun ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Sparkcaster - önce seni nerflesinler .. onca anlayan insan yazi yaziyor bak 2 saatir .. sen bişi anlayamadiysan sana daha fazla dicek bişiyim yok üzgünüm .. bu arada sende nick'ini ve server ini verde senide bi taniyalim zahmet olmazsa .. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:32 tarihinde, Kevashe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 oo savaşta solenmez kevaşe :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ewt herbiden noobmuş frostbolt ne yaw dikil wand at 50dps li bi wandın olsa yaklaşık 2k hpsi olur o shamanın 40 sn de keser heal yaparkende bi cs tamam yeşil gear felan filan demişsin zaten epix gearlı adam duel yapmaz 43 le o açıdan bakarsan bende bnm arkadaşla duel yaptım bnm altla (adam warrior) lvl 26 rogue vs lvl 60 warrior = rogue wins ( adam sadece dilidi ben damage koyana kadar cm kardeşim sen dediğimi yap nie trinketler nerflendi de baar çaar biz zaten kimseyi kesemioz de aç başlıını söz gelip yazacam bende haklılar nie nerfledin blizz die ööle gaza gelip OMFG okumuolar siz okuma bilmionuz shamanlar over işte bak 2*ES = dead mage lerle olmuo kesemiosan git çalış biraz aç thottbotu shaman spellrini oku eksikleri keşfet daa uraş kesersin ben kesemediim her sınıfa ööle yapıom (bi zaman druiddi şimdi mage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bloodshirt .. 0-6 yaşmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 rank 14 olup mal gibi oynuyan adamlarda var ne olucakki rank kasmayala bg ye gir honoru al çık bukadar basti ki Shaman classı oldukca guclu ve kesinlikle nerflenmesi lazım mage deilim ama magein shamanla kapısması gayet zor yere totemdik şoku ver healini at dvm mage ne yapsın ki sonra shamanlar tutup burda ağlanıyor ağlanıcak durum yok bence imbasınız yani he eğer diyosanız ben mage kesmemiyom bglerde gucsuz kalıyom ozaman bırakın pvp yi pve yonelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 thalakos orc warlockla oynuyorum nadiren.görürsen gankla :) bütün yazdıklarını okudum diyorsunki mage kendini yırtsa yenemez shamanı.bende diyorumki çok iyi oynayan mage yener shamanı.ayrıca kendinizi şartlamışsınız shaman çok güçlü diye .paladini nasıl yeniyorsunuz mage ile eye to an eye gibi saçmasapan bir talent varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ewt tmm arkadaş seviyen belli oldu forumlarda yaş soranlardansın sende 0-6 yaşı hakaret amaçlı sorduysan 7 yaşında çocuk tıp ameliyatı yaptı hadi arkadaşım kapat forumu git çay may iç yaa herkes bilmio da sen mi bilion bu oyunu ben 10 aydır shaman oynuom bana shaman ööretion biri r14 olmuş (bilio demek deil ama ben regalyanın oyunu bildiini biliom e r14 de yeterli pvp tecrübesi yapar) ona mage ööretion arkadaşım bu tavırlarla bi yere waramazsın soruna gelince ewt 1 yaşındayım okuma yazma biliyorum üstüne wow oynuyorum üstüne programcılık yapıyorum üstüne senin gibi ben bilirim her haltı ben yazdım bu oyunu dien adamlara da laf anlatmaya çalışıom bu yaşta (ulan ne çok çilem warmış emziiim nerde laaaan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 emzik totem isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Adama bak Sparkcaster dicek bişi bulamadi , paladine laf sölüyor :=) şaka gibi .. paladin mage icin kolay lokma mage yeterince güclü paladine göre .. bende bunu söylerim .. palada cok saglam itemler olmadigi sürece kolay kolay mage dovemez ... o " Eye an eye saçma" dediin talent olmasına ragmen .. paladin kolay lokma .. Sheeple Sheep castini bozamiyor seni yavaşlatamiyor .. attin hic bi casti durduramiyor tek 1 stun var onuda blink in cd de iken atmaya calisiyorlar ki mantiklisida o .. Invul olmeye yakinken .. iyi bi paladin hp sinin %80 in altina düşmesine izin vermiyor .. bir mage de paladin yenmek istiyorsa Sheep liyor su iciyor yemek yiyiyor " Şimdi combatta iken nasil yapar bunu derseniz siz bu Forumlara bir daha yazi yazmayin hatta charlarinizi silin lütfen" ..... ha bide .. hic bi mage yenemez gibi bişi sölemedim .. nasil algilamiyorsun anlamadım ama .. hem okudum butun forumu diosun ve hala anlamiosun .. ben yazmişim ki " Basic olarak Shaman Mage den üstündür" Nokta .. sen hala Shaman yenebilen mageler var diosun .. bende , bende yeniyoırum diyorum .. ama kolay deil diyorum .. bitti ciktim gittim ben baska cvp yazmicam görüşürüz.. Bloodshirt Öle gidip her foruma muhalefet olursan , herkez sana 0-6 yaşmisin die sorar tabiki .. e ben daha nabiim .. kendi azinla söylüyorsun "sendemi 0-6 yaş diyenlerdensin" diye .. demekki herkeze ayni muameleyi yaparsan herkez sana 0-6 yaşmisin der .. Burda kültür tartişmiyoruz .. senin gibi coluk cocuk muhabbetine girip de şu işi yapiyorum yaşim bu diye girmicem .. cunki adi üstünde " Babam senin babani döver" Muhabbetine girecek kalin saglicakla .. ve rica ediyorum Paticik den sizin gibilerin Acclerini acilen silmeliler .. Fikir kirliligi yaratiyorsunuz. iyi günler .. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:54 tarihinde, Kevashe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 sonunda beni dinledi saolasın emin ol pişman olmucan (yaw b de şu serverlara girebilsem off telekom amca off) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Kevashe başta doğru ve düzgün gidiyordu ama sonlara doğru birazda sinirlendiğinden olsa gerek azıtmış. Arkadaşlar bilmiyorum hatırlaycak mısınız bir başlık açıp bu konuyla ilgili yorumda bulunmuştum. Shaman sınıfı gerçekten başta caster tipi sınıflara karşı olmak üzere çok ama çok üstün bir sınıf burası bir gerçek es diye bir büyü var vurduğu damagedan mı, cooldownundan mı yoksa silenceından mı bahsedeyim ben şahsen bilemiyorum bununla kalmayıp, Mail zırh giymesi çok iyi damage koyan bi kaç instant ve süreli büyüleri, heallerı, ve meleede normal şartlarda rogue ve warriorlardan ortalama olarak daha az zarar veren fakat wf patladıktan sonra uçan ki wf patlamasını ard arda 4-5 defa gördüm, birde üstüne 4 tane totemi ile beraber karşısındakine gel bebek diyen kral bir sınıf. Lvl 43 herhangi bir sınıfın lvl 60'ı normal şartlarda alabilmesi imkansız, ha ne olur lvl60ın canı azdır veya lvl 43 tam karşı sınıf için çok önemli bir pot. içmiştir veya şansa hem vurabilmeyi başarmış hemde bir üstüne kritik geçmiştir ki bu 100000/1 ihtimal.Beni şahsen lvl 43 teke tekte kesse oyunu bırakırdım... Ben warriorum, mageleri alabilmek imkansız lvl 50 mage herşeyini kullanırsa öldürebiliyor beni fakat lvl 43 İMKANSIZ. Gelelim mage sınıfına oyundaki bana kalırsa en güçlü sınıf konuşmaya hiçmi hiç gerek yok... 2 vuruşta alamayacağı sınıf tanımıyorum ben(Evet 2 epic trinket, trinketsiz 6-7 vuruş diyelim). Paladine neden imbalanced derseniz anlamam yapabildikleri tek şey shield açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 gel arkadaş sende gel 1 shamanın çok ii damage i olan shockları nı biraz daa açarmısın en yüksek es wuruo o da 600 felan haa mana costuna felan bakınca anlıcaksın oyunun en güçlü sınıfına gelince oyunun en güçlü sınıfı artık locktur ( yazık olmuş huntera) mage de ver mover deildir hatta biraz da buff lasım bana sorarsan ama arkadaşım eer sende shock bas totem at sıkışınca heal bas tüm sınıfları al dieceksen hiç başlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 muhahah :) http://img470.imageshack.us/my.php?image=anch0pt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 mahuah cocuk super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 lan bnm resmimi kim koydu oraya ayıp ayıp bi bana sorun önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 unutmadan belirteyim blizzard ın class zayıflıklarının belirtildiği yerde mage için söylenen cloth giymesi "Shaman için söylenen leather giymesidir" ben leather giyen shaman görmedim ya siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben gördüm lvl40 kadar leather giydiğini :P bu arada yanlış anımsıyor olabilirim ama warlocklar us betada leather gıymıyormuydu yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Sayfada yazan 40 a kadar leather giydikleri deil bütün oyun içerisindeki tek zayıf noktaları olarak gösterilmiş :) sanırım blizz sayfa düzenlemelerini biraz geç yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konu Shaman'a gelince en kaba tabirle "ağzı olan konuşuyor bence" Bence duel saçmalık + Wow da 1v1 pvp çok az bulunan birşey. Ekleyecek birkaç şeyim var sadece.. Birincisi shamandan bu kadar şikayetçi olan arkadaşlar boş vaktini varsa bir shaman kasmanızı yada shaman charı olan bir arkadaşınızdan rica edip biraz onla oynayıp shamanın artıların ve eksilerini görmenizdir. Davulun sesi uzaktan hoş gelir kısaca. Ikincisi oyunda BG denilen bir saçma pvp alanları oldugu sürece ve bu BG lerde mesela AB de 1 tane paladinin stable'a yardım gelene kadar hayatta kalabiliyorsa.. AV dediginiz dengesizlikler BG sinden bahsetmiyorsanız veya dengesizliklerinden bihaberseniz.. yada WSG de "blessing of freedom" un faydalarından yoksunsanız..ve bunların farkında degilseniz.. Bırakın Shaman tartışmalarınıda biraz bunlara yoğunlaşın lütfen. Çok iyi hatırlıyorum bi ara burdada tartışmışlardı shamanın ankh kullanarak self resini ama onun kadar saçma birşey yok shaman 1 saatte bir 400 hp 500 mana ile kalkarken warlock 2k hp 2k manaya yakın bir şekilde yarım saat cd li olarak kalkabilmesi dururken illa shamana yüklenmenin altında "kedi uzanamadıgı cigere pis der" mantıgı ararım. Bir kere daha düşünün hayatınıda kaç kere bir shamanla 1v1 kombat yaptınız ve hayatınızda kaç kere AB AV WSG ye girdiniz bunun oranını bir kere daha düşünün. learn to play bla bla wtf gibi saçma cümleler kullanmak istemiyorum ama lütfen biraz daha düşünün artık. Blizz gibi para meraklısı ve aglayana emzik veren bir şirketin shamana aylarca dokunmamasının sebebi shamanı sevmesi mi? bu biraz çocukça bir bahane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar