wsadad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 boyle bir uyarı gelmiş ve benim acc. banlanmış durumda 29 gun silver prem. uyeligim var rollbackten once almıştım 31 gün olmuştu bugun 29 gunluk silver prem var ancak ben bu şekilde banlanmışım yapabilceğim bir şey varmı yoksa ben yavaştan küfretmeye girişiyim mi ? eger yazabileceğim bi mesaj varsa lutfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 tüm suçlar arasındaki en büyük suç bu k2 için :) herhangi bir sebepten dolayı c.cden paranı çekememiş ve faturasını sana kesmiş geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya ee ben kuzenimin CC sinden almıştım premi ya yuh ya bu nası iş ya 29 gun de premim duruyo ayar oldum valla billa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 valla geçmiş olsun , sen yinede başka arkadaşların rahatlatıcı cevap vermelerini bekle istewrsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hiç mi bi umut yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 boşversene sahte paypallarla yapılan bir alışverişin simgesi o ban :) k2 de gıcık olur böle şelere sahte paypal kullanma sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sahte paypall? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sahte paypall nası oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hiç umut yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Sahte paypal nedir cidden ya? ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
franceskototti Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 allahtan ümit kesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar