Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni biri olarak hangi server da başlamamı önerirsiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
real hayatı seviyorum gezmeyi seviyorum diyosan baslama ama ben hayattam kopcam bu oyuna vercem kendimi diyosan basla.... en mantıklı server ise edana yeni acıldı ...

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 14:45 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Edana yeni acıldı, lvl konusunda biraz daha sıkı exp kasarsan diğerleriyle eşit olursun ve henüz yeni olduğu için item konusundada problem yaşamazsın diğer oyunculara oranla.

İllegal yollara bulaşmaman dileğiyle iyi oyunlar! ^_^
Mesaj tarihi:
aress de 65- nerdeyse cok az adam kaldı item olarak zaten yetismem mumkun degil ( dupe-koxp ) hariç ondan sen 60 oldum item yaptım falan diyene kadar millet 70 olmus cz ye girdiginde sadece np kasarsın adamlara aress cok ucuk server ama 65+ biri varsa seni kascak item yardımı yapcak ayrı konu...
Mesaj tarihi:
İstersen gir :) Oraya girmiceksin şuraya girmiceksin diye bişiy yok istediğin yere girmede özgürsün fakat,

Lvl konusunda artık millet aşmış durumda.

Item konusunda zaten yorum yapmıcam, yaptıkça isyan edesim gelio. =(

Ares'te başlarım dersen eğer zorlanırsın item ve lvl konusunda. En iyisi sen gel bizi dinle edana'da başla. =]

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 15:03 tarihinde, independent tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
endless_night
pati § 28 Mart 2006, Salı - 15:00 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

aress de 65- nerdeyse cok az adam kaldı item olarak zaten yetismem mumkun degil ( dupe-koxp ) hariç ondan sen 60 oldum item yaptım falan diyene kadar millet 70 olmus cz ye girdiginde sadece np kasarsın adamlara aress cok ucuk server ama 65+ biri varsa seni kascak item yardımı yapcak ayrı konu...

Bende areste başlamak istiyorum diger serverlar berbat >.<

65+ Olmasi onemli degil birisi yardim etse bi ufaktan hemen bu gece baslarim :)
Mesaj tarihi:
valla edana 3te başladım ama...

oyun genel olarak benim makinada yavaş çalışiy. :D=
p3-733-256ram.

minimum ayarlarla ancak oynancak hale geliyor. o da gıcık ediyor.

level 8 falan yaptım bi iki saat oynayıp ara verdim soora.. kimbilir ne zaman açarım. :)=
  • Yeni Oluştur...