Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bi deneyelim bakalım, o kadar dandik mi bu oyun, kendi gözümüzle görelim. :)= paladinimsi bi tarzım var. nereyi tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Edana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 real hayatı seviyorum gezmeyi seviyorum diyosan baslama ama ben hayattam kopcam bu oyuna vercem kendimi diyosan basla.... en mantıklı server ise edana yeni acıldı ... [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 14:45 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 nedenini de yazarsanız daha açıklayıcı olur :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Edana yeni acıldı, lvl konusunda biraz daha sıkı exp kasarsan diğerleriyle eşit olursun ve henüz yeni olduğu için item konusundada problem yaşamazsın diğer oyunculara oranla. İllegal yollara bulaşmaman dileğiyle iyi oyunlar! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 en köklüsü ares miş annaşılan. oraya neden girmemeliyim onu annamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aress de 65- nerdeyse cok az adam kaldı item olarak zaten yetismem mumkun degil ( dupe-koxp ) hariç ondan sen 60 oldum item yaptım falan diyene kadar millet 70 olmus cz ye girdiginde sadece np kasarsın adamlara aress cok ucuk server ama 65+ biri varsa seni kascak item yardımı yapcak ayrı konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 İstersen gir :) Oraya girmiceksin şuraya girmiceksin diye bişiy yok istediğin yere girmede özgürsün fakat, Lvl konusunda artık millet aşmış durumda. Item konusunda zaten yorum yapmıcam, yaptıkça isyan edesim gelio. =( Ares'te başlarım dersen eğer zorlanırsın item ve lvl konusunda. En iyisi sen gel bizi dinle edana'da başla. =] [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 15:03 tarihinde, independent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 edana'nın clan ranking'ine baktınız mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Edena xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Arez de başla sen oyunu çabuk kaparsın. bir kaç şerefsiz duper bulursun, kosplada kasarsın 1-2 aya kalmaz aga olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 cypher dies we aresten baska her hangi bir servera gidebilirsin kalan 4 unden beramusta biraz asmıs sen yine edanada basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 endless_night pati § 28 Mart 2006, Salı - 15:00 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- aress de 65- nerdeyse cok az adam kaldı item olarak zaten yetismem mumkun degil ( dupe-koxp ) hariç ondan sen 60 oldum item yaptım falan diyene kadar millet 70 olmus cz ye girdiginde sadece np kasarsın adamlara aress cok ucuk server ama 65+ biri varsa seni kascak item yardımı yapcak ayrı konu... Bende areste başlamak istiyorum diger serverlar berbat >.< 65+ Olmasi onemli degil birisi yardim etse bi ufaktan hemen bu gece baslarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Edana da 62 lvl adam bile var 1 hafta içinde o_O Clan ranking'e bakın listenin 1.sırasında 4M np li bi clan var 1 haftada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 parayı basan dudugu calıyo *_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 valla edana 3te başladım ama... oyun genel olarak benim makinada yavaş çalışiy. :D= p3-733-256ram. minimum ayarlarla ancak oynancak hale geliyor. o da gıcık ediyor. level 8 falan yaptım bi iki saat oynayıp ara verdim soora.. kimbilir ne zaman açarım. :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bence hiç başlama derim ama başlarsanda edena da başla. yeni acıldı dier userlarla aranda çok fazla lvl farkı yada item farkı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar