P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hadi en saşma konuyu gösterin de birz eylenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 GArbage' a git orada ne yazıcaksan yaz, burası çöplük değil. Allahım şu yetkililer en yakın zamanda atanır işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 en saçma konu bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 oyun için demek istedim tüm topik için deyil :) şöyle düzeltiyim ozaman ko için açılan en saçma konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sen olimpia daki priest olan P_A_N_D_O_R_A mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hmm oyunda sesin soluğun çıkmıyo :) burayı altı üst etmişsin ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ses veriyimde yatasınız sonrada bana kızasınız dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 zaten cıvığı çıktı buranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Geçen cumartesi Golem kesioduk arkadaşlarla lag girdi oyuna yattim. 61lvl de 3mil exp kalkarsam. O anda on rezzer yoktu. Townda bitane 10 taş rezzer bulmuşlar. Mage tp ledi. 1 dkfelan döndü durdu(Ne iş anlamadim.) Sonra "Ne vercen bana" dedi. Neyden bahsedion sen dedim. 2 laf sonra kaldirmadan gitti bende Press OK yaparsam bu oyun sana dar gelir dedim. ve Press Ok yaptim oSinirle... Dünde adami moradonda gördüm chitin satio. Pazar kurmuş gittim tam üstünede ben kurdum :) .. Başladim alttan .... dupeci macrocu yazmaya :D Adam 3 saatte +1 chitinleri satamadi. :P Nickide excalibur____ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 En saçma konulardan birini başlatmış bulunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ne bu şaka mı şakaysa iğrenç geyiqsede geyiq böle yaplmaz -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=176476 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar