Yakuzas Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Arkadaşlar cahilliğime verin Instance reset olayının mantığı nedir anlatabilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Instance'ı yeniden yapmak istersen instance'a reset atılır bunu için parti bozulur, tekrar parti oluşturulur instance'a girersin olayı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Raid instancelarda ise durum daha farklı. Zul'Gurub ve Ahn'Qiraj (20 kişilik) olan raid instancelar 3 günde, Onyxia 5 günde, Molter Core - BlackWing's Lair ve Ahn'Qiraj (40 kişilik) ise 7 günde bir Resetlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuzas Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Aslında şöyle sormam lazımdı ZG MC BWL instance larda benim bildiğim haftada 1 kez resetleniyor party i bozunca resetlenmiyor diye biliyorum neden haftada 1 kez resetlenmek zorunda bu instance lar bunu anlayamadım yada anlamak istemiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bende şöyle sorayım o zaman. ben mesela bi raidle mc ye girdim sonuna kadar kestik diyelim. ben tekrar 1 hafta sonramı girebilirim buraya. yada raidde olanlar nasıl oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Evet, iesquire konu ZG, MC, BWL, AQ gibi raid instancelar olunca intanceların belli bir resetlenme süreleri oluyor.Tam bilgim yok fakat başka raid grubu ile tekrar giremiyorsun diye biliyorum.Blizzardın sitesinde bununla ilgili bir kaynakğın olması gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ZG/AQ20'nin reset süresi 3 gün. Onyxia'nın reset süresi 5 gün. Mc/Bwl/AQ40'ın reset süresi 7 gün(1 hafta-Her çarşamba) Her instance'ın bir ID numarası var. Giren her raid için bu numara farklılık gösteriyor. Eğer bir instance'a girdiğinde 1 boss kesilirse yada kesilmişse raiddeki herkes o instance'ın bu raide verdiği id numarası ile kaydedilir. Reset süresi dolana kadar (kayıttan sonra 3 gün değil. Bu reset günleri bellidir) bu kayıt numarası ile instance'a girenler aynı instance'a girerler. Oyun içerisinde /raidinfo yazarak herhangi bir instance'a kayıtlı olup olmadığınıda görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 soru soruyu açıyor :) peki ben girdim mc ye bi boss kestik id aldık. 7 gün reset süresi var. bu sürede kendimmi ben giremeyeceğimi bilicem. yoksa bunu görebileceğim biryer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 /raidinfo yada /raid info olması gerekiyor bu komutu yazınca senin instance için ne kadar zamanın kaldığını anlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar