EarS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Oyun daha çıkmadı ama GTA3'e modu çıkmış.2 gün önce Giga'da gördüm baya hoştu.Araştımdım işte bu adreste buldum.10,4mb.Vice City'yi çıkana kadar idare eder heralde sizi :) [Bu mesaj EarS tarafından 26 Şubat 2003 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W_chen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ya arkadaşlar ben arkadaşımdan aldığım bir cd den yükledim ama oyunun başındaki play game options fln türündeki yazılar düz bir şerit halinde çıkıyo oyun içindeki yazılarda öyle yani okuyamıyorum acaba cd deki bozukluktan mı kaynaklanıyo ? yoksa xp de gta 3 oynanmıyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 xp için bir yama vardı bilen biri link verir birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ya link çalışmıo. benim gibi bir gta3 müptelası birine VERSENIZE SU LİNKİ!!!![hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 pardon şimdi acıldı.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 56k ve flashgetle yüklenemiyor :) [Bu mesaj EarS tarafından 26 Şubat 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yukleniyo şu anda????şu multiplayer olayını gördünüz mü?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 valla ben 56k la basladım 1,5kb ile basladı 533bayta gelince dayanamadım kapattım.multiyi yükledim ama çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bende de multi dl olmuyo ya.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 multi için bide bunu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 eyavallah.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 eyavallah.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ears icq nu gönder bana pm den multi yapalım anladım bunun olayını ben.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Multiplayer mı!!! MANYAK!!!! Nasıl yüklenicek!!!![hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Şimdi console dan biri start server yapıck diğeri de ip den bağlanıcak mı? Start server diince noluyo falan bilgi verir misiniz ?[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. [Bu mesaj shapshal tarafından 26 Şubat 2003 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 out of memory yazıyo açarken[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ya ben ne helicopteri ne gokartı ne de motosikleti bulabildim nerede bunlar?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yardıııııım[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 lütfen yardım ya nasıl yapacağımı söyleyin yükledim şimdi napıcam?[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 zamanım olsaydı denerdik de işte zman yok sen bana icq nuyolla ayarlarım bişiler.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 pm den yolla[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 özel mesajdan yolladım.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 up levie Bu arada adamlar denediğine ping 300 aşmış. Ayrıca oyunda birbirini göremiyomuşun sadece arabada görebiliyomuşun[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W_chen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Arkadaşlar multi için patch vermişinizde hani bide şunun xp patchini verseymişiniz ;) fena olmaz hani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 oyunun xp patchini mi istiyosun oynamak için? ICQ nu bana özel mesajdan yolla veriim[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar