Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild REVOLUTiON - NEFARIAN DOWN

glemrel

Öne çıkan mesajlar

aaa ne zaman kestiniz siz yaw, yok yok yalandır ss or didnt happen, o kadar!!!
btw, nab fara l2conjurehs :)

to ayucan
lol sen kimsin ya ? yaptığın lamerlığı duydum. Yazık ne diyim ben sana, iyimisin sen ? Internet üstünden dayılığa bi de kalkıp onu rl'ye dökmeye bayılırım. 10+ yıllık net oyun hayatımda çok lamer gördüm senin gibi(faranında geçmişi aşağı yukarı aynıdır), tedavi ediolar bi yerlerde ama nerde ben bilmiyorum şahsen...
tebriklerini kabul edip sanada US'de başarılar...

lizaball ownz you!!!

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 14:43 tarihinde, cashar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler gerçekten..meyve veren ağaç taşlanır hesabı olmuş sanki ama yine fazla hırs olmuş oyun oynandığı unutulmuş sanki..

fakat takıldığım konu hakiakaten sadece türklerden oluşan bi guild ise neden ingilizce bir isim koyulduğudur?diyelimki yabancı insanlarda rahat etsin diye koyuldu ozamanda dikkate alınması gereken REVOLUTİON deil REVOLUTION olacaığıdır daha fazla ingilizce tr zorlamaya gerek yokki aslolan ingilizce deil adamların başarısıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer istenilir ise gayet düzgün Türkçe yazılabilir. Büyük, küçük harf önemli değil zaten şahsımın da belirttği üzere orada aslolan bu takımın başarısıdır. Fakar ille de bir hata aranıyorsa tek hata budur demek istedim. Amacım yeni bir tartışma yaratmak değil bilakis varolan tartışmanın anlamsız olduğunu belirtmekti.

durumu anlatmak için illaki böylemi konuşmak zorundayım?

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 15:05 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Seviyeli tartışma :
Tyrael :
Amacım yeni bir tartışma yaratmak değil bilakis varolan tartışmanın anlamsız olduğunu belirtmekti.

belirtmekti fiilini di li geçmiş zaman olarak kullanırsan değil kelimesine de di li geçmiş zaman eklemek gerekirdi :
Amacım yeni bir tartışma yaratmak değildi bilakis varolan tartışmanın anlamsız olduğunu belirtmekti.

Seviyesiz paticik 18 yaş altı tartışma stili :
bab kenk kral gibi konuşayım demişin ama orda anlatım bozukluğu yapmışın plx omfg.

Paticik'in 80% i acaba hangi kategoride.

Dip not : Belki ben yanlışımdır anlatım bozukluğu dahi yoktur.Amacım sadece belli kesime bi mesaj vermek.Utanırlar utanmazlar onların bileceği iş.Kesinlikle bir tartışma yaratmak ya da şahsına bir laf atma durumu söz konusu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...