Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild REVOLUTiON - NEFARIAN DOWN

glemrel

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea: Yok kızmıyorum sana ciddiye de almamalıyım seni dimi? neşe kattın sabahın korunde. Saatin geç olmasına veriyiorum yanlış anlamıssın yada belkide haklısın?

2 aydır Sabahlara kadar gırtlagım patlayana kadar yonettgim raidi nerde yaptıgımı bilmiyordum, BİLMİYORDUM BEN PEKİ ABİ PEKİ AHQ NERESİ PEKİ?

Tuh ya ben AHQ die kasmıştım bu bwl miymiş. Neyse ya onuda kasarız simdi. O kadar carapace toplamıstık aslında uyanmıştım bi orba tıklayıp girincene kapılar açılsın die beklemiştik halbuki hay allah neyse neyse...

Alınmaca yok Penthesilea bana bişi bilmiyorsun diyebilcek durumdamısındır gerçekten? yada ben neyi ne kadar biliyorum? Kucuk de olsa bi kusura bakma falan demek lazım banada dimi adam olan der bence,durduk yere bok attıgından oturu. gece toplanıp buluştuk bu başarının ustune geç gordum bu yazıyı ama musait oldugunda gel bi ara vente beklerız. Bu kestigimizin babasının hikayelerini anlatayım sana hatta vaktin olursa Queljin sana KISACA bi anlatsın....

İyi sabahlar
Charda Gm Of Revolution

Ps: Revo foruma yazacagım seyi burayada paste ediyim dedim ama gereksizligi uzerine editledim. Aq 40 man 4 Dragon onumuzdeki hedefler. Abudikleşmeyin cok rica edicem.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 06:33 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Theghosthand, bilmedigin tanimadigin adamlara laf atma. kimsenin sana ayar vermeye kalktigi yok; gulup egleniyoruz ki ortami germenin alemi yok. tebrikler demis birakmis adam niye stres yapip gulunc duruma dusuyosun ki? adam sadece bi noktayi belirtmis, gulduk gectik, abartmanin alemi yok. kaldi ki bu kisi kim olursa olsun, siz bi sey basardiginiza inaniyosunuz; basardiginiz seye laf eden olmamis, herkes tebrik etmis otesi var mi? goren de gururunuzla oynandi falan sanir... sakin...

tebrikler guildinize, sesinize, girtlaginiza kuvvet. (yoksa o 50dkp minus diye baaran sen miydin? :) )
Sosyal ağlarda paylaş

FARAMIRU denen sahis disinda ki kendisine burdan cok sey yazmak istiorum ama terbiyem su an icin burada bunlari yazmaya musade etmior,sizleri kutlarim basarilarinizin dewamini dilerim
P.S FARAMIRU ben LOSTAT in arkadasiyim seni de burdan uyariorum insanlara karsi insan gibi davran o geceki yazdiklarin hala aklimda sinirden kopuruorum sana karsi umarim karsima cikmazsin turkiyede felan ><
Sosyal ağlarda paylaş

@off topic (bu başlıkda gereksiz bi msg olcak ama atlamış birileri gene ortaya)

uuu löstat ın arkadaşı gelmiş ahah
Gece 3 de 2 saat uraştığımız boss un önünde senin gibi hiç bişiden haberi olmıyan birinin havalarını çekecek deiliz. Kaldiki orda herkez senden rahatsız oldu sende enteresan tavrını devam ettirince gerekeni yaptım. Gene gelirsin gene aynısını yaparız practice olur:)

Benden çok rahatsız oluyosan başkasının account u ile girip bizim guild chat ımıze musallat olmazsın olur biter, ha zaten olursan ben gene burdayım merak etme:)

insanlara insan gibi muamele ettiğimizi söylememe gerek yok sanırım. Herkez hakettiğini alır hadi görüşmek üzere löstatın arkadaşı.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 13:30 tarihinde, Faramir tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...