Regalya Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sus bakim sus :) Tebrikler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Emeklerimizin karşılığını aldık tüm guild arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Tebrikler , Temple of Ahn'Qiraj da sıra diosunuz yani ? :P Rüyalarıma giriyor Sartura off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hepimizi tebrik ederim nice başarılara arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Penthesilea: Yok kızmıyorum sana ciddiye de almamalıyım seni dimi? neşe kattın sabahın korunde. Saatin geç olmasına veriyiorum yanlış anlamıssın yada belkide haklısın? 2 aydır Sabahlara kadar gırtlagım patlayana kadar yonettgim raidi nerde yaptıgımı bilmiyordum, BİLMİYORDUM BEN PEKİ ABİ PEKİ AHQ NERESİ PEKİ? Tuh ya ben AHQ die kasmıştım bu bwl miymiş. Neyse ya onuda kasarız simdi. O kadar carapace toplamıstık aslında uyanmıştım bi orba tıklayıp girincene kapılar açılsın die beklemiştik halbuki hay allah neyse neyse... Alınmaca yok Penthesilea bana bişi bilmiyorsun diyebilcek durumdamısındır gerçekten? yada ben neyi ne kadar biliyorum? Kucuk de olsa bi kusura bakma falan demek lazım banada dimi adam olan der bence,durduk yere bok attıgından oturu. gece toplanıp buluştuk bu başarının ustune geç gordum bu yazıyı ama musait oldugunda gel bi ara vente beklerız. Bu kestigimizin babasının hikayelerini anlatayım sana hatta vaktin olursa Queljin sana KISACA bi anlatsın.... İyi sabahlar Charda Gm Of Revolution Ps: Revo foruma yazacagım seyi burayada paste ediyim dedim ama gereksizligi uzerine editledim. Aq 40 man 4 Dragon onumuzdeki hedefler. Abudikleşmeyin cok rica edicem. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 06:33 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 uyu be charda uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tebrikler =) hainpandadan aldım haberi hepiniz adına sevindim. bir turk guildinin bunu basarmıs olmasıda ayrı bi tatlılık tabi ki =) devamını dilerim. Soulless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @Theghosthand, bilmedigin tanimadigin adamlara laf atma. kimsenin sana ayar vermeye kalktigi yok; gulup egleniyoruz ki ortami germenin alemi yok. tebrikler demis birakmis adam niye stres yapip gulunc duruma dusuyosun ki? adam sadece bi noktayi belirtmis, gulduk gectik, abartmanin alemi yok. kaldi ki bu kisi kim olursa olsun, siz bi sey basardiginiza inaniyosunuz; basardiginiz seye laf eden olmamis, herkes tebrik etmis otesi var mi? goren de gururunuzla oynandi falan sanir... sakin... tebrikler guildinize, sesinize, girtlaginiza kuvvet. (yoksa o 50dkp minus diye baaran sen miydin? :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ben niye kusura bakma diyorum be : ) Bosver, bi sal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Tebrikler.... Bu arada hastasıyım bu gnomeların hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 helal olsun valla tebrıkler. müfrezeeeeeee nerdesunnnnnnnnnnnn gel foto cekelümmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Agro bende Dps Tebrikler [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 09:50 tarihinde, Zedna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tebrikler geliyoruz bizde koparcaz kafasini meretin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Theghosthand tebrikler, ne yazıkki burasının paticik olduğunu ve aramızda bazı çok cici arkadaşların olduğunu unutmamak gerek en güzeli takmıcaksın kafana uğraşmayada değmiyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 aa yine aynı adam laf yetiştiremezsiniz ona boşa kafa patlatmayın :) ( tebrikler arkadaşlar bizede nasip olucak işallah ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 edit : neyse ya [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 11:27 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 FARAMIRU denen sahis disinda ki kendisine burdan cok sey yazmak istiorum ama terbiyem su an icin burada bunlari yazmaya musade etmior,sizleri kutlarim basarilarinizin dewamini dilerim P.S FARAMIRU ben LOSTAT in arkadasiyim seni de burdan uyariorum insanlara karsi insan gibi davran o geceki yazdiklarin hala aklimda sinirden kopuruorum sana karsi umarim karsima cikmazsin turkiyede felan >< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 gerçekten tebrikler bir türk horde guildinin (geç de olsa :P) başarılı olması güzel şey thalakos of bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu arada screenshot gorebilir miyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Türk ally guild varmı kesen varsa hangi guild ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 invadoria ve catastrope nefarianda kesilir 2-3 haftaya max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 zomg zomg wtf zomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faramir Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @off topic (bu başlıkda gereksiz bi msg olcak ama atlamış birileri gene ortaya) uuu löstat ın arkadaşı gelmiş ahah Gece 3 de 2 saat uraştığımız boss un önünde senin gibi hiç bişiden haberi olmıyan birinin havalarını çekecek deiliz. Kaldiki orda herkez senden rahatsız oldu sende enteresan tavrını devam ettirince gerekeni yaptım. Gene gelirsin gene aynısını yaparız practice olur:) Benden çok rahatsız oluyosan başkasının account u ile girip bizim guild chat ımıze musallat olmazsın olur biter, ha zaten olursan ben gene burdayım merak etme:) insanlara insan gibi muamele ettiğimizi söylememe gerek yok sanırım. Herkez hakettiğini alır hadi görüşmek üzere löstatın arkadaşı. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 13:30 tarihinde, Faramir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fridge Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Tebrikler. Bir Türk guildinin böyle bir başarıya imza atması gurur verici. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya sen gercekten gereksiz 1 insansin , bu yuzden daha fazla konusmaya gerek yok , seninle ayni oyunu oynadigim icin kendimden utandim yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar