AthleT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 #1 Dışarda yağmur var, Gözlerimde hüzün var, Odamda senin kokun var, Kulağımda sesin var, Sen yoksan rüyamda uyumak neye yarar, Sen yoksan sabahımda güneşim neden doğar, Güneşim sensin yar, Gözlerim güneşi, rüyalarım seni arar, Sen yoksan yanımda yaşamak neye yarar, Ben yoksam o yürekte atmasın neye yarar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 #2 Ölümse esen sensiz gecenin soğuğunda, Beklerim çekinmeden açarım penceremi, Ya seni getirir rüzgar ya ölümü, Ya ölürüm ya eserim... Düşlerimi vurdum zincire, Son kez bakıyorum eskilere, Ölüm getirecek rüzgarın, Meçhulün ardında hayalin, Dinmez bu fırtına almadıkça aşkımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 amatörce ama çok güzel duygularına sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Te$ekkur ederim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 duygular iyidir ama: ''dışarıda yağmur, gözlerimde hüzün, kulağımda sesin odamda senin kokun var'' şeklinde başlasa sankim daha iyi olur kelime tekrarına fazla gitmebence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar