P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bu patide sadece areste oynayanlar mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ßen önce xgenonda oynadim __FeaI2__ , BabyBaby , DarkReIgN ve :UnforgiveN: di nicklerim.. Şuan oLmypiada oynuyorum nickim xCrueLx Karus'um... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 çoğu kişi ares kökenlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ares,diez,xigenon,beramus,cypher,olympia,edana. Her beden mevcuttur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 büyük bir cogunluk ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 :( arese başlamak kolay sanki adamlar lvl 70 oraya gelicem exp kasıcam item dizicem herhalde 40 yaşına gelirim ozamana :D bende olimpia ya başlıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bende Beramustayım başka serverde hiç oynamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 edenaya git en yeni server bilmiyorum nasil bir server su anda item yonunden felan ama edena en azindan en yenisi. birak da ares ole olsun bu oyunun temel serveri:) ************************************ Name: LovelyGirl&CotiLove Class: Shadow Knight&Arch Mage LVL: 70&63 NP: 181xxx &102xxx Clan: BadCompany&Clansiz:) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben olimpia ya başladıgımda açılalı 1 hafta olmamıştı şimdi lvl 62 +7 set dizdim chitin ama insanların üzerinde +8 leri gördükçe sinir oluyorum ( sözüm gerçekten alınteri olanlara deyil. fp den direk şell giyenlere ) bu bir oyun oyunu oyun gibi oynayın ( taş çalmadan okeyin tadımı olur :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Neden Oyle Bir Kaniya Kapildinki HerServerdan Playerler Mevcuttur.. Cypher ßen MEsela.. Onceden X de idim.. Ares dedigin Yeri Hic Gormedim Bilmem Nasil Bi Yer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Aresde basladim oyunu orada orendim ama eziktim:) bigun beramus acildi hop acildigi gun gectim ogun bugundur beramustayim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 her serverda bi char war(gerçi s.c yapmak için ama olsun) xD [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 21:16 tarihinde, BesT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 beramusda oynayanlar var mı bilmem ama yeni başladım oraya. hiç bi türlü yardım yapmama taraftarıyım ve her türlü yardımı kabul edebilirim .. Gr8MaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aresde basladım aresde bitircem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bende beramusta oynuyorum ama iğrençbir server oyüzden 2 gün edanada oynadım ama rollback te 3 kuruş param 3 kuruşlukta itemim gitti 0 char oldu lufersonda sıkıştım kaldım :D:D help me!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BragoValdir Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Sevgili P_A_N_D_O_R_A ; yukarıdaki yazında dupe yapanlara,emeğiyle bi yere gelmek yerine kolaya kaçanlara olan tepkini belirtmişsin. Haklısın da. Haklısın ama bazı gerçekleri de unutmamak gerekli. Sırf item ve para kazanabilmek için, bile bile oyunun extreme-duperlarından birine yakınlaşmak da bence hile yapmakla eşdeğerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bende beramustayım yani taydım şimdi edanadayım 62 charım banlandı yeni bi char açmıştım Turkish_lokum_Priest onuda buraktım edanaya geçtim inş burda bişeyler yapıcam belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 eski forum modları aresten oldugu için ares kökenli diyebiliriz buraya. ama diğer serverlardanda epeyce bir user topluluğu mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Herkese diyorum areste oynamayın ama malisi duyan arese gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 areste düpe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 aresde düpe düz düpe yapamıyorsunuz farkındasınız değilmi eheh düpe efekt gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 buda kulağına düpe olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kanfiçyüs kulağıma ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 konfiçyüs marka kulaklık sadece 99 yetele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 vangog kulağı alırım o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar