bejawe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bu bebege emzik lafi bi acayip olmus eger yas olarak bakilirsa zaten olgun sorumluluk bilen insanlar zaten bebeklikten coktan cikmis olurlar bebek kavramini bana gore yasamda sadece bilgisayar, ekmek su aileden insan "nerd" dedigimiz kisiler alir bunlarda cogunlukla hardcore oyunculardir.Pent i acikcasi her konuda boyle iddali laflarla gorebilirsiniz gercekten sinir bozucu.Acikcasi bu olay cok guzel olmus guildisiz oyundan zevk almak isteyenler icin blizzard 12 den vurmus derim ben ayrica yesil iteme gelince zaten insanlar MC ye basladiklarinda kimde epic item wardi dier mavi blackrock spire startholme scholomance den topladigimiz itemlerle girdik oyuncu olan yapti olmayan ise arkalarina sigindi 40 kisilik sonucda + su zamanda bile bundan 4 ay once adam elinde barman shanker ile dd listlerde 1. sirada rogue lar olurdu e bu adama firsat werilmis guilde girmis neler yapior, ya olmasa adam SC lerle takilip karsina cikan t1 t2 lerin gazabina ugrasa ne olcak adamlar ustunden gecicekler her gecisinde birazcik daha soguycak adam oyundan ayni zamanda bu oyunda sadece "hardcore" olmak yeterli degil ilk once "insan" olmak onemli karsindakini sayman onemli boylelikle iyi bi yerlere gelebilirsin...
riglous Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bohuuuuu arkadaslar, yara mi bu? yani isiniz gucunuz yok da cocugun yazdiklarina mi takiliyosunuz bu kadar? bu kadar mi etkiliyo sizi soylediklerini anlayamamak? diyor ki o seti toplayip epic'e cevirene kadar zaten mc yaparsin. gunde 1 2 saat oynayan adam uygun ortamini bulursa mc de yapar. hatta gunde 1'er saatten en azindan golemagg'a kadar gelebilir. is ki yapmak istesin, yapmak isteyen adam bulsun. zor tabi toparlamak, ona laf soyleyen de yok zaten. bebelere emzik atmak sizi bebe yerine koymakla alakasi yok, aslinda bakarsaniz soylenen lafla blizz yemis asil lafi, upgrade'in ciddi bi sey olmadigi anlamina geliyo. yani +1% crit pek de bi seyi degistirmez. alinan upgrade o kadar da fazla bi sey degil... bu yuzden de item'larin adi epic, ozellikleri degil. ---- cok alingan yaklasiyosunuz. kimsenin size laf soylemek gibi bi derdi yok, olamaz da. kimin umrunda? yani soylese bile ipler misiniz ki? bos verirsiniz... zaman harcamaniza bile deymez. bundan bi kac ay sonra dedigim gibi strat scholo yapar gibi muhtemelen mc yapacaksiniz, onun icin cok da takmaya degmez yani.
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya amma abatmıssınız ha. bi oyun için girdiniz birbirinize kıracam şimdi kabını mabını oyunun. sonucta herkezin gözden kaçırdıı birşey var. onuda ben ekliim istedim herkezin bir geçiş dönemi vardır dimi. hangimiz lvl 60 olduğumuz gün epix setleri yapmaya başladıkki. yanişimdi şölemi dicez "yeşil yada rare giyen adam noob, epix giyen gosu" ulan ne saçmalık belki o adam geçiş döneminde yani 1-2 aya kalmaz ii bir bi guild bulcak veya kurcak ve oda yavaş yavaş epix lencek. yani tabiri caizse her yeni lvl 60 noob ve 1-2 ay geçincede uber mi oluo, töbe ya güldürmein beni. bu bi zaman olayıdır. hani sunu dersin adam full gün oynuodur, aylar geçmiştir hala bi numara yoqtur o adama dersin bu lafları. Bide ingilizce hiç bilmedii için guildlere alınmayan arkadaşlar var o da ayrı bi mevzu.
Arloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Tarih: 29 Mart 2006, Çarşamba - 01:19 Delidumrul demişki: sacmalaigin daniskasi. millet aylarini harcasin bwl di mc di aq du essek kadar repair parasi doksun sonra bu itemlari koy. coluk cocuk sevinicek diye blizz hardcore oyunuculari isyan ettiriyor. Tarih: 29 Mart 2006, Çarşamba - 01:26 Penthsilea demişki: deli, bebege emzik vermek yaptiklari, baska birsey degil. mc ye adim atmis adam dönüp bakmaz bile bunlara, ki atmayan kaldi mi allaskina Tarih: 29 Mart 2006, Çarşamba - 10:30 Penthsilea demişki: Haydaaa Bu kadar alingan olmak gercekten basari, kutluyorum sizi. Bebege emzik vermek diye bir deyis vardir, size bebek demem anlamina gelmiyor bu. High end instance yapamayanlar epic epic diye aglasip duruyorlardi (ki delinin dedigi gibi, ne kadar hak ettikleri tartisilir), Blizzard da susturmak icin bunu atti önlerine. Kendimi de niye savunuyorum bilmiyorum gerci, ama bu kadar fesat ve paranoyak olunmaz gercekten. Ayrica bugün, cok yeni olmayan bir realmde Molten Core'a girememis bir oyuncu, iyi bir oyuncu degildir 1 parca epici bile hak etmez kanimca. Kimse kimseyi kandirmasin burda, herkes neyin ne oldugunu biliyor. 40 kisi toplanip da bir isi beceremeyen adamin da gidip böyle bedavaya epic almasini dogru bulmuyorum ben, ne anlami kaldi o zaman "epic"'in? Molten Core yahu, AQ40 degil yani, sirf Magtheridon'da tam 40 tane guild var Ragnaros'u farmlayan. Zaten epic yeteri kadar bedavayken, bi de böyle hicbir girisimde bulunmayan adama vermelerini ben dogru bulmuyorum. Ben şahsen penth'in bir mesaj atıp özür dilemesini bekledim ama tahmin ettiğim gibi yapmadı... @Riglous arkadaşım kusura bakma ama sen ya * forumdaki mesajları okumadın *ya penthi savunmaya çalışıyorsun sıkı arkadaşısın galiba *yada okuduğunu anlayamıyorsun ki böyle birşey olduğunu sanmıyorum. Sana tavsiyem yukarda alıntı yaptığım mesajları 2şer defa tekrar okuyup mesaj yazman. @ALLegaLL "Bide ingilizce hiç bilmedii için guildlere alınmayan arkadaşlar var o da ayrı bi mevzu." gerçi bu apayrı bir mevzu fakat şöyle birşey var. International bir guilddayım yani ingilizce bilen her oyuncunun guildımıza girebilme şansı var fakat ingilizce bilmeyenleri almıyoruz nedeni iletişim kopukluğu ve anlaşamama, onun için gayet normal karşılıyorum ben. O arkadaşında gider sadece türklerin olduğu bir guilda girer rahat eder... Genele gelirsek, öncelikle insanlara karşı saygılı olalım gerçi benimde bazen saygısızlaştığım zamanlar oluyor ama gerektiğinde özür dilemesini veya edepli tartışmasını biliyorum hiç olmazsa.2ncisi sen Blizzardın adamımısın ki Blizzard bu questleri neden çıkarttı biliyorsun?Üstelikte yanlış tespit yapmışken, ne yazıkki bu setler casual gamer diye hitap ettiğimiz oyuna çok fazla zaman ayıramayan genelde ya işte çalışan, ya okuldan geç gelen tayfayı bir müddet daha oyunda tutabilmek için yapılmış doğru bir adım.3.ncüsü sen kim oluyorsun ki, kimin epic giyip giyemeyeceğine, iyi oyuncu olup/olamayacağına karar veriyorsun?Bedava dediğin epic item quest + gold ile ve sırası ile alınıyor açıkçası grup bulabilen için mc/bwl yapıp oradan drop almak çok daha basit/masrafsız ve kaliteli.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Kısa sözün özü bende para veriyorum sende veriyorsun seninde epic item kullanma hakkın var benimde seninde pvp yapma hakkın var benimde bu böle uzar gider kısaca hepimiz para veriyoruz bırakın kimin neyi hakettiğini buna ne ben ne sen karar verebiliriz.
Arloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Evet Lind3r0th, ayrıca ben patch 1.10 'u ufak eksiklikleri dışında çok başarılı buldum. Bilmem fark ettiniz mi ama blacksmithlere yeni epic recipe geldi kalkan yapabilmek için.
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yeni patch le gelen yeni recipe lara nerden bakabiliriz, bir yerlerde varmı?
Arloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 wow.allakhazam.com bakmıstım daha sonra official warrior forumlarında bir arkadaş çok güzel yazmış hepsini aynen c/p liyorum; Titanic Leggings [300 Armorsmith] 598 AC, +30 Strength, +2% to hit, +1% critical strike, L 55, Plate (Epic BoE)(Epic World Drop BoE plan) - 12 Arcanite Bars, 20 Enchantged Thorium Bars, 10 Essence of Earth, 2 Flasks of the Titans Persuader [300 Hammersmith] Main-hand Mace, (88-161), (45.7 dps), 2.7 speed, +1% to hit, +1% critical strike, Level 58 (Epic BoE)(Epic World Drop BoE plan) - 15 Arcanite Bars, 10 Dark Iron Bars, 20 Essence of Death, 4 Dark Runes, 10 Devilsaur Leather, 2 Shadow Skins Thick Obsidian Breastplate[300] 814 AC, +38 Strength, +16 Stamina, Equip: when struck by a harmful spell you have a 30% chance of being blessed with a protective shield that lasts 6 seconds and absorbs 300-500 spell damage of the same spell school of the harmful spell, L 60, Plate (Epic BoE)(Epic World Drop BoE lan) - 18 Large Obsidian Shards, 40 Small Obsidian Shards, 12 Enchanted Thorium Bars, 10 Essence of Earth, 4 Huge Emeralds Heavy Obsidian Belt [300] 397 AC, +25 Strength, +5 All Resists, L 60, Plate (Rare BoE)(BoP plan sold by Blacksmith NPC in Cenarian Hold for 5 g, requires Friendly with CC) - 4 Small Obsidian Sharda, 4 Enchanted Thorium Bars, 2 Essences of Earth Light Obsidian Belt [300] 224 AC, +32 Attack Power, +1% Critical Strike, +5 All Resists, L 60, Mail (Rare BoE)(BoP plan sold by Blacksmith NPC in Cenarian Hold for 5 g, requires Honored with CC) - 4 Small Obsidian Shards, 4 Enchanted Leather Jagged Obsidian Shield [300] 2645 AC, 48 Block, +2% to Block, +5 All Resistances, Equip: When struck by a harmful spell, the caster of that spell has a 5% chance to be silenced for 3 sec., L 60, (Epic BoP)(BoP plan sold by Lt. General Andorov in AQ-20, requires Revered with CC) - 8 Large Obsidian Shards, 24 Small Obsidian Shards, 8 Enchanted Thorium Bars, 4 Essence of Earth
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oyuna ayiracak vakit cok olunca insanlar kendi caplarinda belli bir statu kazaniyorlar, kendilerini bir sekilde tatmin ediyorlar. bunu kayip eder gibi gozukmek hoslarina gitmedigi icin gercek hayatta boyle dengesiz ve maksadi asan cumleler kurabiliyor. cok takmamak lazim. zaten gelen itemlar zayif ve ona harcanacak emek mc`nin hicte altinda degil. sadece zamana yayabiliyorsunuz, 40 kisi ile bilmem kac saat boyu cakili kalmak zorunda degilsiniz, ozellikle bir yanda cocugunuz agliyorsa ve sabaha erken kalkip toplantiya gitmek zorunda filansaniz. solo quest yapma zevki icin bile yapilir item onemli degil.
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Anladığım kadarıyla bracerdan başlayıp cheste kadar quest yapıtrıyor tek tek. Yani bende sadece chest var onu yaptırayım diyemiyorsunuz. Full setiniz varsa cheste kadar tek tek questleri yapmanız lazım. Silithid hede hödö istiyor, 20g istiyor mesela bracer, bi de bracerın mavi olanından istiyor boe olan.
Arloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kötü olanda o zaten :) ben sadece 4 epic parçayı alıp rare parçaları bırakmayı düşünüyordum :P
bejawe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @riglous Arkadasim eger birini savunuorsan once yazilanlari oku eger okudum diyorsan ozaman senin anlamanda bi problem oluyor i$ dahada entersan bi hale girior. Yapmayin arkadaslar burada savundugunu sandigin kisi direk olarak bi nevi assagilamada bulunuor kalkip boyle yazilar yazdiginiz zaman haksiz oldugu yerde adama yazi yazma geregi uyandiriorsunuz kavga buyudukce buyuor... Ayrica bu olay gayet gusel olmus guilde giremeyip raidlere giremedikleri icin ZG MC gibi instancelari goremedikleri icin birakan yada baska servera gecip druid yada priest acan baya adam biliorum.Bi nebzede olsa oynama hevesi getirir vede blizzarda oyunculari yeniden kazandirir. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 18:54 tarihinde, bejawe tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar