Arloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Tier 1 setlerin quest ile upgrade olmaları.Şuan için belli sınıflarınki gösteriliyor. http://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Tier 1 Setlerin değil Rae setlerin görünüş ve statlerini veriyor. Ayrıca bütün classların setlerini o class'ı seçebilen ırklar üzerinde görebiliyorsunuz. Birek ben orc shamanınsetinde deathmist'in grafiklerini gördüm yanlış konmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aslında bu 40 kişilik instancelere giremeyip te hala düşük kalite gear larla dolaşmak zorunda kalanların isyanı üzerine oluşturulmus bir durum. Artık tier setler veya farklı mor epix ler normal instancelerdende (scholo-strat-ubrs ) düşebilecek. bu setler stat olarak fazla farketmesede, görünüş modelleme olarak farklı olacak. ama bu epix olayını kolaylaştırıcakmı; genede deil çünkü scholo max 5 kişi olacak yani raidler düşülecek. zaten blizz ede sölenen en zevklisinin 5 kişi ile yapılan koşular olduğu söyleniyormus :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bu yeni setler instancelardan düşmüyor hoca. Eski rare setini sırası ile upgrade ediyorsun ve sonuçta bu yeni yarı epic yarı rareseti elde etmiş oluyorsun. Tier setlerin ubrs-strat ya da scholodan düşmesi diye bişi söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bende sonucta bunu başka bi yazıdan edindim. doruluğunu tam bilmiyorum. ama bi çok sitede bu şekilde olacağı yazıo. bana sorarsan da mantıksız ama :o) (ulan iki dakkada döndüm ha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya beyler simdi ben birsey anlamadim mesela bende warlock un full mavi seti var nasil olacak gidicem adamla konusucam direkt donusecekmi ben bunun hakkinda bilgi bulamadim link verebilir misin reca etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Felaket sallamasyon olmus da, olay sudur. Tier0,5 deniyor bu sete, Tier0 üzerine questlerle ediniyorsunuz bu parcalari. Daha cok pvp (veya damage deal diyelim) üzerine set parcalari oldugu icin hedef kitlesi cok büyük degil. 40 men instancelara yetemeyenler icin konulmus bir konsept oyuna. 1.10 - Storms of Azeroth ile questler gelecek ve UBRS-Stratholme-Scholomance'den düsüreceginiz tier0 set parcalarini edindikten sonra (bildiginiz mavi set iste, elinizde hali hazirda varsa ne ala) bu questler ile upgrade edeceksiniz. Her class icin var ayrica sitede, 2-3 drop bar i kullanmayi nasil beceremedin ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hayir yani nasil edinilecegini bulamadim yani o itemlar daha ne thottbot un ne de allakhazamin databaseinde yok ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 E cünkü oyunda yok daha o itemlar 1.10 ile gelecekler, tahminen yarin veya haftaya carsamba yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Pff yanlış yazmışım Tier0 olucaktı evet upgrade edilmiş hali 0,5 oluyor ayrıca quest ile ediniyorsunuz bu setleri.Quest patch 1.10 ile beraber gelicek... Arkadaşım rare set diye bir şey yok, mavi renk itemlara rare deniyor. Mad_Wolf pardon olmayan birşey zaten databasedede olmaz, bu setler patch 1.10 ile gelicek yani henüz oyunda ne kendileri nede questleri var. Dungeon set 1: From Stratholme, Scholomance and Blackrock Spire. Dungeon set 2: Players with set 1 will be able to upgrade to this set by completing a new quest series in our next context patch (1.10): Storms of Azeroth. Türkçesi; set 1'e sahip oyuncular bir sonraki gelicek patch (1.10): Storms of Azerothda tamamlayacakları yeni görevler ile eski setlerini bu yeni sete yükselticekler. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 12:35 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 rare set diye bisey yok mu? tier0 set ne set allaskina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Rare itemlardan oluşan bir set setin adı rare değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 İnsanların bu tutumunu sevmiyorum hiç. Birisi yanlışını düzeltirse neden karşılık vermeye çalışıyorsun ki? Rare set = Tier 0 set. Avrupa forumlarında bile Rare set dendiğinde herkes doğru şeyi anlıyorsa rare set diye bişi yok tier 0 o diye neden celalleniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Demirmaske hiç destan yazamayacağım sen kendi istediğin gibi söyle, sadece şunu söylemek istiyorum herkesin benimsediği şey illa doğrudur diye birşey yok, tier0,5 set çıkınca ne diyeceksin merak ediyorum semi-rare set? Her setin belli bir tieri ve adı var... Mavi itemlardan oluşan bir set giyiyorum dersen o zaman rare set giyiyorum dersin o normal. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 13:54 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 o degil de paladin icin olani cok sekil. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bırakın hepsini Judgement set diyorum başka birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 evet olayı anca annadım :o) normal dungeon seti yapılıyordu strat, scholo ve brs lerden şimdi ki olay ise yine bu instancelerde yapılacak questler ile bu dungeon setlerini bi kademe atlatarak tier 0.5 (yani yarım) yapıyorsun. Tabiki setinin 4 parçasını rare, 4 parcasını ise epic mor olarak güncelleyebiliyorsun. oyun sonu büyük instancelere giremeyenler getirilmiş bir blizzard kıyaı :o) ama abi ne diim setler çok salaq ya herkesi sarı ve kırmızı arasında tonlara bürümüşler. yani uzaktan bakıldıında her class ın yarım tier set giydii anlaşılıo. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 16:04 tarihinde, ALLegaLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 kaç bahar geçti hala şu paladin kafalığını değiştirmediler cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 onun tipi o artık cok gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bütün set olmak mı zorunda upgrade için? yazıdan öyle anlaşılıyor ama açık da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 duydugum kadariyla setin tamami gerekiyo. patch yarin gelecek avrupaya. (bugun us'e geldi) soyle bi husus var. size tavsiyem bu upgrade'i yapmayin. eger dayanabilecekseniz expansion'a kadar dayanin. nasilsa exp.'ten sonra MC nerf'lenmis olacak. burdan istediginiz gibi tier1'i alabileceksiniz. ya da en azindan gurup kurup girebileceksiniz. o kadar zor bi is degil yani MC. ustelik 1.11'de yeni 40 kisilik instance gelecegi icin MC'nin modasi iyice dusecek. sonuc olarak ubrs gibi bi yer olacak MC. bundan ziyade upgrade etmeyin dememin sebebi, ilerde epic dolacaksiniz zaten. strat gibi, scholo gibi yerlere de arada girmeniz gerekecek. buralara epic'lerle girdiginizde goreceksiniz ki, herkesin ustunde epic olmadigindan insanlar olmeyi wipe'i kafadan goze aliyolar. ama sizin item'lariniz yuzunden her wipe size min 4g'a patliyo. (bu rakamin ucu bucagi yok, bazilarinda 7g'a falan cikiyo) kisacasi strat scholo gibi yerler icin mavi setiniz olmasi sizin icin avantaj olur. siz sirf epic'im olsun diye upgrade ederseniz, ki tier0.5'in tier1'den oyle cok da farki yok aslinda, vereceginiz repair parasi artacak. sonuc olarak tavsiyem sikin disinizi, level cap 70 olduktan sonra zaten her tarafiniz epic dolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 iide expasion önce yeni realmlar açılacak oralara gelicek mevcut serverlara gelirse expasion alma istemeyenlara haksızlık olur geriye 1 tek şans kalıo realmlardan geçiş onu da hemen cart die wermez blizz bekletir adamı hakkıdır yani sööle yada bööle gidin upgrade ettirin derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mevcut serverlara expansionın gelecegi garanti . Expansion almayanlar sadece lvl 70 olamayacak ve yeni instancelara giremeyecek onun dışında herşey aynı devam edecek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ex paket yani burning crusade nin gelmesi mc gibi instancelerin nerf yemesi anlamına gelmez en fazla strat veya scholo gibi raid member sınırlaması daralır 40 kişi değilde 30 kişi girmek zorunda kalırsın hatta abartmak gibi olmasın mc cok daha zorlaştırılabilir sadece ihtimaller arasında bu yazdıklarım yani şimdiden bişiler soylemek zor zaman gösterecek [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:30 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 nerf'ten kastim o degil, lvl70 20 kisi mc'yle basacikabilecek haliyle. belki loot table degisir ama sunu dusunun. insanlar az kisiyle yapilan instance'lardan cikan itemlarin yetersiz oldugundan yakiniyo. blizzard buna karsilik tutupta MC'den dusen loot'lari azaltmaz, yeni yerler yaratir, oranin loot'larini daha iyi yapar; karsimiza tier3 gelir. ayrica scholo ve strat'tan artik daha fazla epic dusecek bunu da acikladilar. bu da yine soyledigim noktaya getiriyo; repair bill yuzunden yanmak istemiyosaniz upgrade etmeyin... -------- zaman ne gosterirse gostersin, sonucta insanlarin oyuna devam etmesi icin loot'lari artiracaklar. psikolojik olarak refahi saglamak icin epic olmayacak item'lari epic hale getirecekler, sadece adi epic olacak. hal ne olursa olsun insanlarin repair bill'leri artacak. para degerini korudugu surece, ki enflasyon olacagini hic sanmiyorum cunku bliz oturtulan para sisteminden memnun (d2'deki gibi item trade'indense para ile alisverisi tercih ediyo), elinizde ise yarar mavi set bulundurmak sizin isinizi kolaylastiracaktir. benimki sadece tavsiye... [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 23:51 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar