somebody Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Porselen dişlerin süresi nedir ? Yani kaç yıl sonra değiştirmek gerekir belli bir periyodu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 10-15 sene olması lazım ama emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 insana ve kullanımına göre değişiyor. porselene göre bile değişiyor. o kendini belli edecek zaten benzini bitince. en iyi şekilde kullanmaya bak/baksınlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 porselen dişe genelde 5 yıl ömür biçiyolar ama türküz biz 10 sene götürür (çok kötü kullanılmadıysa tabi) aynı şekilde 3 ayda bir de diş fırçası değiştirilmez, 6 ayda bir diş hekimine gidilmez. 3-5 yılda bi kez fırçanızı değiştirin en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 senemi olur bu işin kırıldımı yamuldumu yenisini taktırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 porselen dişlerim vardı 1 yıl önce. öndeki iki dişi ufacık veletken kırmışım top oynarken(yeah önemsiz kişisel ayrıntılar). 16 yaşıma kadar değiştirmem gerekmemişti. geçen yıl biraz boktan gözüktüğünü düşünüp şekli daha güzel yeni bir çift diş istediğime karar verdim. yani keyfi oldu. değiştirmek zorunda değildim, daha iyi bi çift diş istediğim için değiştirdim. değiştirmek zorunda kalmak için kaç yıl geçmesi gerekir sen tahmin et artık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar