Theoman Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sayfaya giriorum şifre değiştirme yerine doğal olarak ID ve Mail adresimi yazıorum your information does not match. please try again later!! bu nasıl bi olay böyle. mail adresimmimi değiştirmişler yani Bu hata ile karşılaşan varmı bilgi veririse sevinirim!! [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 05:42 tarihinde, Theoman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sitede mutlak bi sorun var,bende abimin accountu ile login oldum,şifreyi deiştirirken hata verdi ve şimdi siteye login olamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Eet bende degistiremıorm hacklendm bide... Adam kendi charı gibi girip cıkıo top oldu karakter siniirrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 k2nin hangi işi dogruki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 your information does not match. please try again later!! hatasını bnm mage olan acc'da 2kere maili c/p yapmama rağmen werdi 3. de oldu nası iştir anlamadım ztn Ô.ô k2 sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Şu an sitede ve oyunda çok ciddi sorunlarla karşı karşıya kalmaktayız.. K2 bu aralar saçmalık üstüne saçmalıklar yapıyor dünde belirttiğim gibi 3 gün rollback attılar serverlara 57 lvl assasin arkadaşım master'di ? o_O Adam bi güzel shellerini giydi lvl kastı o şekilde başka bi arkadaşımın Blade Master fakat lvl 1 ... Bilmiyorum ama tek bildiğim bişey var K2 tehlikeyle karşı karşıya yani ne gibi tehlike derseniz bu gibi saçmalıklara devam edecek olurlarsa bu oyunu çok insan bırakacak gibime geliyor.. Zaten bilindiği gibi oyunun %80'lik bölümünü biz yani türkler oluşturuyoruz premium alanlarda %60'ı türk... Gerisini siz düşünün... ======================================== THE MOST HATED WARRIOR ON ARES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar