Gaxx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arkadaşlar bugün bil. açtığımda bütün dosya klasörünün ikonun şeklinin bozuldunu farkettim.yani belgelerime girdiğimde resimler kısmındaki ikon normal duruyor ama alınan dosyalar ikonunun şekli bozulmuş ve sanki kanal ayarı yapılmamış karlı bir tv ekranı gibi görünüyor.bu bütün dosya klasörleri için geçerli.ayrıca bu doyaları çalıştırmak için çift tıkladığımda windows'un ara ekranı karşıma çıkıyor.sadece sağ ile aç dediğimde dosyaların içine girebiliyorum,neyseki dosyaların içeriklerinde bi bozulma yok çalışıyorlar.ancak bahsettiğim sorunlar denetim masasından klasör seçenekleri kısmında düzelmiyor ne yazıkki.ne tavsiye dersiniz ve bunun sebebi ne olabilir.şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 valla klasörlere file association veriliyomu bilmiyom ama o bozulmuş gibi.. repair yaptır wndowsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar