Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben gitar kuslarına baslıcam(önce klasikten baslıcam) sonra elektro yada bass gitara geçmeyei düşünüyorum....ikisinin arasında karar veremiyorum...ikisininde artıları ve eksilerini yazarsanız sevinirim..cvplar için şimdiden teşekkürler ... esen kalın:D
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 elektroyla tek takılırsın kafan rahat olur...
elvyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 gitar kremalı pastanın kreması gibidir. pastayı susler, lezzet verir. bas kremalı pastanın keki gibidir. dıstan baktıgında pek gozukmez, tadını da fazla almazsın. ama pasta yapabilmen için kek gereklidir. boyle sapkasını onune dusurmus benzinci hillbilly tarzı bir ornek bile verdim.
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bide zaten grup olayına falan girmem....yani bass la eglenebilir miyim?
Voys Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 man fark etmez yov! sen bass or classic çal biz hepsini perfect çalacağını we know ok?
elvyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 grup olayına girmiceksen gitar da, sıkar girmiceksen.
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 elektro çalan arkadaşlarımın hepsi elektro çalıcaksan direk onunla başla, klasikmiş akustikmiş falan zaman kaybı yaşarsın demişlerdi. sende ona göre birazdaha araştır
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 başla basına evinde öttür en kralı elektro çok kasar hem bas kolay hem feci eylenceli kolay derken öyle lap diye çalıcam sanma kombinasyonlarından bahsediyom ama incelikleri wardır ama clean sesine ölürüm çok eylence verir misal:Bloop blip blip booop bubap bubabbb dıdım dıdım dım dım blooop gibi :P
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben de flea olcam diyosan saygı duyarız..
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 pearl mükemmel bi örnek verdin: Bloop blip blip booop bubap bubabbb dıdım dıdım dım dım blooop :D [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 23:15 tarihinde, Liquid_SnaKe tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar