FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 msn kullanıp bi sürü laf ediosanıs msnin arkasından hepiniz buraya.... (yaff baktım millet klüp tarzı şeyler kuruo bende açem dedim.:D maksat sosyal olmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Anlayamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 msn çok yaşa !! msn çok yaşa !! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ne biliyim ben msn kullanıom ama hiç seemiom msni...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 anlasma sorunlari cekiyoruz henüz, olur böyle napalim kader utansin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eet bende dediimi annıyamıom baazen olsun.....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 A$igim MSN'e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 en büyük yahoo g-talk ve skypee...!!! yaşasın özgürlük.....!!!!! ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 msn kullanırım da çok zamanımı alıyor diye de laf söylerim...ama listedekilere ve yüzlerine:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 selam genc. msnime bir günes gibin dogup, galbimin vazgecilmez gontakti olmaya ne dersin? ekle beni, [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bende de war msn....:D bilgeyts.hatmeyl.kom beni de ekleyin konuşalım....:D ama msne HAYIR..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Msn kullanmazsam biterim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bende biterim ama her dk kesilip duruo falam....:D tabi baalantı ile de alakası war ama g-talk falam kapanmıo sadece msn kapanıo:( deli oluom xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 icq ukllanıyorum harikaa=)) ama tabiirabbit icq kullanmadığından msn'deyim aynı zamanda=))İCQ rullz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 nde ICQ hariç neredeyse hepsini kullanıom xD msn yahoo g-talk skype hatta mynet sohbet die bişe bile indirmiştim sıkıntıdan msn tarzı bişe...... ama MSNe HayıR......!!!! xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar