Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Evet beyler ben muay thai yapıyorum bu kickboxun bi nevi biraz daha sert i ve kuralsızı yani aslında insanın cüssesine göre değişen 1 sanat mesela ince ve minyon 1 adam muay thai yaptıgı şekilde jet li gib olur diğer türlü ağır siklet olursa van damme gibi fln olur her zaman esnek olunur ne kadar cüsseli olursak olalım farketmez esneklik her zaman ön planda olur bide mesela martial arts wardır bruce lee nin yaptığı hareketleri biz türkiyede ''KARATE'' diye bilip her çekiçen filminden sonra gaza gelip evde yatak üstünde uçmaya çalışırız son zamanlarda çok yüksekelen sporlar bunlar;kickbox,martial arts,ninjutsu,wushu,kung-fu,tae-kwon do, hepsi farklı farklı şeylerdir yakınınızda 1 salon warsa veya 1 arkadaşınız yapıyosa danışın ve gidin sizde katılın hem eylence hem savunma hangisi ilgnize giderse bence tavsiyem yapın geçen gün haberlerde dövüş sporlarıyla uğraşan adama saldıran tinerci leri adam fena hırpaladı diye anons yaptı ali kırca gülmekten öldüm sizde olabilirsiniz :P
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 benimde 3 tinerciyi feci hirpalamisligim var heh. thai box la ugrasiyorum bi kac yildir:P
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 geçen gün bizim salon ortaköyde biz kadıköyde oturuyoz vapuru beklerken 2 arkadaş antremandan çıktık 4 kişi geldi büyük sakallı felan dedi telefonu ver arkadaş benden daha iri ben minyon tipim verdi çocugun eline telefonu çocuk şoke oldu aniden verince bakarken telefona tuttu elini hırpaladı o sırada çocuğa bende benim arkın arkasından uçaraktan tekmeyi 1 koydum diğerleri kaçtı bunuda bekçiler aldı götürdü. Çok eylenceli abi adam dövmek.....
Th0r Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 said: Çok eylenceli abi adam dövmek..... Bu tür sporlarda amacın adam dövmek yerine kendini savunmak olduğunu sanıyordum. Gerçi zaten o işi de savunma amaçlı yapmışsınız ama yinede böle bi şey söylüyo olman pek hoş olmamış...
Th0r Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Tamam kardeşim hak eden dövülür buna bişi demiyorum ama bunu çok matah bişey gibi anlatman hoş değil. Zaten ortalıkta bi Kurtlar Vadisi furyasıdır almış başını gidiyo, bi de böyle şeylerle uğraşmayalım demek istemiştim. Neyse konu sapıyo ben susiim en iyisi :P [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 20:22 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir ]
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 harbi eylenceli mi adam zopalamak...
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 eylenceli ne demek abi bide böyle ufaksan feci eylencelimillet seni ufak zannediyo boyu küçük ama ....
Th0r Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Susayım dedim ama duramıycam. Yazık yazık! Oh be...
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Pearl komik misin? Sen cidden adam dövmeyi eğlenceli buluyorsan o gerizekalı ustanın hatasıdır.
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ihtiyacım yok valla bu tür sporlara. vurduğum kalkmıyo kolay kolay. ha bi ara kick boxla ilgilendim. iyi oldu. ne şekilde yumruk atmam gerektiğini falan kavramıştım baya. tee 4 yıl önce.
Chasten Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 $imdiye kadar ne dayak yedim nede böyle büyük bir kavgam oldu ne sataşan oldu ne sataştığım oldu.. en kralı =)
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 türkiyede yaşamıyosun galiba chasten :)
Th0r Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Geçen seneye kadar bende dayak yememiştim (Erkek adam küpe takmaz diye düşünen zihniyet sağolsun). Ama yinede şiddetten hoşlanmıyorum.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 adam dövmek zevkli demek . İnsanın normalde hayvanlar yada insalar daha doğrusu savunma mekanizması olan yaratıklar . kendilerini sadece tehlikeli bir durumu savuşturamadıklarında yada ciddi boyutta bir tehlikeye kaçarak cevap veremediklerinde yaparlar . ilk defa duyuyorum adam dövmek zevkli diyenini . afferin bide sana siyah boğazlı kazak giydirelim elinede bi altın sarısı tespih . salalım ortalığa onune geleni döv ...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Spor çok sert olduğu için mi sonunda ünlem var? MUAY THAI KICKBOX!!!1BIR1ONBIR
Chemical Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Dayılanan birini söndürmek eylenceli ama.
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 abi benim dayak atmak zevkli dediğimi sonuçta insan telefonunu parasını kaptırmayıp adamı dövdümü sevinip zevk alıyo benimde dışarı çıkıp durduk yere önümüze gelene 1 tekme zihniyetim yok tabi ona buna sataşmam bende sakin 1 çocuğumdur ama tabi sataşana mecburen girişiyoz iş icabı dünya böyle abi herkes farklı bak adam küpe yüzünden dayak yemiş bende hiç sevmem takan arkımda yoktur herkes farklı herkes aynı olsa zaten dünyanın ne manası war klonlanırdık direk
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Boşverin ya 2 ay gitmiştir sarhoşun birini dövüp gral olmuştur büyük ihtimalle. Düzgün bir do-joya giden herkes bunun böyle olduğunu bilir. Bu mantıktaki adamların sonu şöyle olur: - gralım ben döverim aha şunu döveyim gel lan buraya. - khiyaa ayt. - nolüyo lan oy kafam öldüm anam yandım geberdim. bekle lan burda gahveyi çağırıp geliom. *kahve-ocak ahali gelir* - şüşş gardeş bizim oğlanı dövmüşsünüz. mayi tayi falancıdır o. - kavgaya gerek yok. - vay gancık dalun la şunlara. - barışçıl olalım. *kahve ocak ahali dayak yer* - takayım ula muya tayine gitmiyon bi daha oraya 2 araba sopa yedik senin yüzünden.
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 As:dsd:As Haklısın arkadaşım bunlar dövüş değil savunma ben diyom durduk yere dövdümü zaten bunun suçu silahla adam vurmaktan daha fazlaymış
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 http://www.turkdosport.com/ Buraya girip bilgi almanı ve o sporların felsefesini okumanı tavsiye ederim. Kendini savunmuşsun haklısın ama telefonunu çalan çocuk zaten zayıf ve güçsüz büyük ihtimalle. Kolunu kıvırır etkisiz hale getirirsin ya da düşürür üstüne falan oturur polise verirsin. Çocuğun beynini parçalamaya gerek yok. Yani dövmüş olmazsın kendini savunmuş olursun bu da zevkten değil ihtiyaçtandır. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 21:13 tarihinde, Pirvan tarafından güncellenmiştir ]
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bu senin dediğini ara sıra eurosport'ta veriyorlar galiba. adam yere düşse bile yerde tekmeleyebiliyorsun izlediğim kadarıyla kafa atmak ve ısırmak dışında herşey serbest. bu arada pearl insanları dövmekten hoşlanıyorsan ciddi bir psikolojik yardım alman gerekebilir (alınma :) benimde psikolojik yardım almam lazım aslında bende aslanın geyiği nasıl parçaladığını seyrederken mutlu oluyorum) işin özeti psikopat olabilirsin :)
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 olm o eurosport dakiler aşmış la artık orda herşey serbes zaten eldivenleri felanda 1 acayip
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 he bu sırada pirvancım çocuk gelip bıçak mıçak gösterdimi iki üç gün sonra ya kaçarsın ya zırlarsın telefonumu aldılar diye gidip polise en iyisi biraz sende yazıl böyle işlere
Öne çıkan mesajlar