eldiablo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 peper gas...net çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 poisler aynı ihtilal olmuş gibi adımbaşı heryerde dolaşsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 geçen bir tinerci veled geldi baktım bir yerlerden kırık bir parça kalem bulmuş yanında bir pet şişeye doldurduu tineri ve siyah bir poşet ve bir parça kağıt birşey arka tarafındada abisi ayakkabı boyuyordu abi dedi kolumdan tuttu öğretirmisin bna şu yazılanları fln kağıtta kara gün yazıyordu dedim kara gün yazıyor fln dur aynısını yazıcam fln die tuttu beni ii dedim yazamadı işte alfabeyi yazdım kağıda öyle bir öğretmeye çalıştım 1.30 saatim geçti içim acıdı bi tuhaf oldum ya sonra ben giderken birde teşşekür etti ii bari bi dahakine iice öğren tekrar tekrar yaz geldiimde kontrol edicem seni fln dedim suratında ufak bir tebessüm oluştu.Yani demek istediğim şuki bazen çok ön yargılı yaklaşıyoruz eet bazen yaşamımızı tehdit ediyorlar yol kesiyorlar para istiyorlar (bna olmadı böyle bir olay henüz ) içgüdülerimizden dolayı ve özgürlüğe düşkünlüğümüzden dolayı ağır kaçıyor bu hadiseler ama bariz nedenleri düşününce onlarada hak vermemek elde değil çocuk esirgeme kurumu işini ii yapsa aslında böyle sorunlarla karşılmaz ama malatyadaki olaylar ve bazı yerlerdeki dayak skandallarını göz önüne alınca çocuk esirgemeninde aslında işini doğru dürüst beceremediğini dışarda yaşayan tinercilerden daa beter ettiklerini anlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar