yosun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Birisi bana bu iki terim arasındaki farkı söyleyebilirmi? Bu ikisini ayıran çizgi nedir vs[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Anneni seversin, sevgiline a$ik olursun.Bu kadar :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: -Wissy, 14 September 2003 18:14 tarihinde demiş ki: Anneni seversin, sevgiline a$ik olursun.Bu kadar :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Durmadan (kız arkım için) onu seviyomusun aşıkmısın diyolar ve bi cvp veremiyorum[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ben sewgilime aşığım ama annemı de sewiorum peki ben şimdi sewgilimi annemlemi aldatıorum yada uykummu var? fdasfas[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 . [Bu mesaj -Wissy tarafından 14 September 2003 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: yosun, 14 September 2003 18:17 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 14 September 2003 18:14 tarihinde demiş ki: Anneni seversin, sevgiline a$ik olursun.Bu kadar :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Durmadan (kız arkım için) onu seviyomusun aşıkmısın diyolar ve bi cvp veremiyorum[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Eee yani? Kiz arkada$=/=Sevgili.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ya allah aşkına forum açmak için açmayın Sevmek le aşk ın farkına anlayamıcak bir canlı türü olamaz. Maksat forum adında aşk ve sevgi olsun torba torba laf dolsun.[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Sevgi = Bağımlılık (beraberinde saygı olursa süfer ;) Aşk = Yalan[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Her Kız Arkada$ = Sevghili oLamaz Fi$h. yanlı$ bir tanım. sevgili aşık olduğun kişiye denir yada çook sevdiğin 2 türlü sevgi vardır bir kız arkada$ına gösterdiğin birde anne babana kankana..[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 aşk kelimelerle anlatılamaz...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: LvL_Sabo, 14 September 2003 18:30 tarihinde demiş ki: aşk kelimelerle anlatılamaz...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Çünkü yalan bişide ondan recetesi olmayan tek şeydir o ...[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Stefan, 14 September 2003 18:27 tarihinde demiş ki: Her Kız Arkada$ = Sevghili oLamaz Fi$h. yanlı$ bir tanım. sevgili aşık olduğun kişiye denir yada çook sevdiğin 2 türlü sevgi vardır bir kız arkada$ına gösterdiğin birde anne babana kankana..[hline]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] E$ittir mi yaziyor yoksa e$it degildir mi yaziyor dikkat et benim mesajima... Okumadan cevap vermeyi ne kadar da seviyorsunuz.[hline][b]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: yosun, 14 September 2003 17:51 tarihinde demiş ki: Birisi bana bu iki terim arasındaki farkı söyleyebilirmi? Bu ikisini ayıran çizgi nedir vs[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics ayriyetten aşk ve sevgi terim değildir :)[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 "Kiz arkada$=/=Sevgili" bu ne arkada$ım. bana aynı madana kullanmak istemişsin gibi geldi. yada yaratıcılığını fazla zorlamamışsın.[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 E$it degildir i$areti yapar misin bana klavye ile? Ortasi cizilmi$ e$ittir i$te... Sen anlayamiyorsan ba$ka.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 illa işaretlemi yazmak zorundaydın ? işarette değil zorlama.[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Yosun kelimelerle ifade edilemez iki şeyi karşılaştırmayi istiyorsun bu çok zor :D[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 aşk yalan değildir. herkese sevgi duyabilirsiniz ama az kişiye aşık olabilirsiniz.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Gawain, 14 September 2003 18:32 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 14 September 2003 18:30 tarihinde demiş ki: aşk kelimelerle anlatılamaz...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Çünkü yalan bişide ondan recetesi olmayan tek şeydir o ...[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 nası yalan ya? ok sen öyle diyosan öyledir canım, deşmiim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Sabo saol bu aralar herkes anlayıştan uzakken ......[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bi de saol demiş pişkin pişkin ya, biri şunu benim yerime dövsün :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Aşk = Seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 sevip aşık olduğunu sananların daha sonra reddedilip yada terkedilip yaşadıkları birkaç bu gibi olaydan sonra, Aşk= yalan Aşk=seks demeleri... kötü, acınacak bir durum. Bazı istisnai durumlar olabilir. Bu düşünce tarzı bence yanlış[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? [Bu mesaj -xception- tarafından 14 September 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Hiçbiri yok aslında hepsi birer yanılsama. euhauh[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: -xception-, 14 September 2003 20:34 tarihinde demiş ki: sevip aşık olduğunu sananların daha sonra reddedilip yada terkedilip yaşadıkları birkaç bu gibi olaydan sonra yada, Aşk= yalan Aşk=seks demeleri... kötü, acınacak bir durum. Bazı istisnai durumlar olabilir. Bu düşünce tarzı bence yanlış[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Katılmamak elde değil[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar